The Best Vintage Engagement Rings on Etsy

Elizabeth Taylor Engagement Ring
NY Daily News Archive melalui Getty Images

Alexis Bennett

13 Okt 2017 @ 5:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mencari cincin pertunangan yang akan menahan ujian masa? Keluarkan tren dan pilih potongan vintaj. Anda boleh menghitung butir-butir retro untuk sentiasa berada dalam gaya. Plus cincin sekolah lama menawarkan glam utama yang akan memuji pujian.

Jika anda tidak pasti di mana untuk mencari cincin pertunangan vintaj yang sempurna, Etsy adalah tempat yang baik untuk bermula. Laman web ini dikenali kerana menawarkan beberapa barang-barang buatan tangan yang paling unik, dan ia juga merupakan dada harta karun yang telah ada selama beberapa dekad. Dan aksesoris berkilauan juga sangat berpatutan. Malah Ashton Kutcher dan Mila Kunis beralih ke laman web untuk mencari band perkahwinan yang murah.

VIDEO: Alasan Sebenar Mengapa Cincin Pertunangan Sangat Mahal

Kami telah mengumpulkan cincin pertunangan vintaj terbaik di laman web Etsy untuk anda ke satu tempat. Oleh itu teruskan menatal untuk melihat mereka semua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map