The Jeans White Terbaik, Menurut Penyunting

Editor White Jeans
Getty Images

Kakitangan InStyle

Jun 21, 2018 @ 4:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Gaya jean putih-gaya yang lazim digunakan untuk bulan-bulan musim panas, dengan cepat menjadi tongkol almari sepanjang tahun untuk kebanyakan. Fleksibiliti teduh klasik ini menjadikan gaya pakaian lancar, tetapi mencari pasangan yang sempurna? Tidak semudah itu. Berat denim adalah penting (anda tidak mahu sesuatu yang terlalu banyak meninggalkan VPL yang tidak diingini), nada warna boleh membuat atau memecah rupa, dan senarai masalah terus dan seterusnya. Nasib baik, editor kami telah melakukan kerja keras untuk membawa anda pasangan sempurna di pasaran. Sama ada anda seorang lelaki jenis lurus atau lebih suka mengendalikan super, kami telah menemui yang terbaik dari yang terbaik, tidak peduli apa kesesuaian dan kriteria ideal anda.

VIDEO: Jenama Skinnygirl Bethenny Frankel Melangkah ke Dunia Fesyen Dengan Pelancaran Utama

Beli 8 pilihan editor di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 22

map