The Underboob adalah Trend Bikini yang Mengagumkan Mengambil Musim Ini

Kourtney Kardashian
Berita Splash

Alexis Bennett

Mei 03, 2017 @ 7:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bergerak ke atas, bongkah sebelah. Terdapat satu lagi trend belahan belahan yang akan mengambil alih musim panas ini. Kami pasti anda telah melihat beberapa selebriti yang membiarkan bahagian bawah buah dada mereka mengetuk keluar dari blus mereka seperti puncak tanaman mikro Lady Gaga dan bra sukan Beyoncé dalam Lemonade. Tetapi trend itu pasti mengambil kelajuan di jabatan baju renang.

Terdapat beberapa bintang yang tidak membiarkan puncak bikini kecil berdiri dengan cara mereka kelihatan hebat. Sebaliknya, mereka merangkul reka bentuk kecil dan dengan bangga memamerkan kulit utama. Jangan percaya kita? Hanya flip Sports Illustrated’s isu baju renang. Pembedahan bawah-boob adalah pada setiap halaman lain. Exhibit A: Bikini Gigi Hadid di bawah ini.

Ingin semua kawan saya di @si_swimsuit bulan pelepasan yang luar biasa! ♡ banyak cinta @mj_day @darciebaum @ja_neyney @juliedeichman @robbriley

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gigi Hadid (@gigihadid) pada

VIDEO: Selebriti di Bikinis

 

Dan Hadid tidak sendirian. Terdapat begitu banyak bintang lain yang juga berada di atas trend yang berani. Teruskan bergulir di bawah untuk melihat bagaimana ia dilakukan, ditambah dengan bikini untuk melihat rupa yang panas juga.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 85

map