Tidak Ada Optik untuk Bawa Geek-Chic Inner anda

Kembali to School Optical
Ben Gabbe / Getty

Elana Zajdman

27 Ogos 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ingat ketika anda masih kanak-kanak dan terpaksa memakai kacamata? Tiada lagi! Eyewear telah datang setakat ini dalam dekad yang lalu bahawa walaupun celebs kegemaran kami (kami melihat anda Justin Bieber) kerap rock trend.

Kini, anda boleh mencari sepasang optik dibuat untuk anda-hampir setiap laman web yang menjual mata wang dalam talian membolehkan anda mencari pasangan berdasarkan bentuk wajah, bentuk bingkai, atau warna. Sesetengah daripada kita suka membuat pernyataan dengan cermin mata kita, tetapi kerana mereka tidak lagi hanya untuk membaca e-mel di meja anda, penting untuk mengekalkan fleksibiliti dalam fikiran.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

Jika anda ingin menyimpan perkara yang mudah dan tidak perlu menukar cermin anda setiap kali anda menukar pakaian anda, pertimbangkan bingkai yang hampir tidak kelihatan di siang atau malam, sama ada dipakai dengan seluar jeans dan baju kaos atau pakaian koktel. Anda masih boleh membuat pernyataan-walaupun satu halus-dengan kanta berukuran besar atau mungkin bingkai logam tebal. Cari cermin mata yang tidak memakai anda-tetapi sebaliknya, yang boleh anda pakai dengan yakin dan bergaya.  

Catat mata kami, di bawah! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 20

map