Trend 2018 Itu Gadis-gadis Fesyen Sudah Memakai

TK
Matthew Sperzel / Getty

Alexis Bennett

Sep 20, 2017 @ 6:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Selamatkan diri. Anda akan mula melihat lagenda sepanjang garis masa anda. Sebaik sahaja Bulan Fesyen berakhir, selebriti mula memberi trend Spring 2018 satu percubaan. Ya, kita bercakap tentang hiasan yang mempesonakan yang selalu menjadi pemenang merah karpet. Tetapi sekarang, cincin-cincin mulai muncul dalam rupa gaya jalanan juga. (Pada waktu siang, orang-orang.) Gadis-gadis fesyen mengambil perhatian dari pameran Spring 2018 dan memberikan reka bentuk sequin mereka makeover kasual yang benar-benar kelihatan luar biasa semasa walaupun matahari keluar.

Jadi, bagaimanakah mereka dapat membuatnya berfungsi tanpa sepertinya mereka mengambil langkah malu? Ini semua tentang pencampuran dalam keperluan santai. Kemeja-t, baju dan seluar seperti kemeja-ke-asas anda adalah kunci untuk melepaskan pemandangan gelung siang hari.

VIDEO: Gal Gadot Paired These $ 50 Flat With Gown Sequin

 

Jangan malu. Ketahui dengan tepat bagaimana ia dilakukan dalam bulat di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 11 =

map