Trend musim sejuk yang tidak dijangka ini sebenarnya kelihatan baik pada musim panas

TK
Roger / BACKGRID

Alexis Bennett

Jun 26, 2017 @ 4:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika anda suka melabur dalam keping yang boleh dipakai sepanjang tahun, maka anda akan menghargai trend ini. Velvets Luxe tidak lagi digunakan untuk musim sejuk sahaja. Bintang seperti Kendall Jenner mengekalkan fabrik hancur dalam giliran berkat warna terang dan butiran musim panas.

Semasa pesta untuk kakaknya, Khloé Kardashian, model berusia 21 tahun itu menunjukkan kepada kami cara memakai bahan kabur pada waktu petang yang hangat. Kasut Balenciaga merah jambu panasnya ($ 995; net-a-porter.com), yang juga boleh didapati dalam warna hitam, dipasangkan dengan sepasang jins tinggi pinggang dan puncak tanaman pinggiran.

Malah Kourtney Kardashian, ada yang mengawasi mereka untuk musim panas. Pada malam yang sama, dia memakai topi keledar dari London Hardware dan seluar yang dibuat dengan kain hangat juga.

Oleh itu, tidak perlu mengemas reka bentuk baldu anda dengan mantel musim sejuk anda. Pastikan anda tetap sejuk dengan mencampurkan aksen musim panas dengan rupa anda. 

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli Sekarang

 

Di hadapan, kami telah mengumpulkan kasut baldu kegemaran kami untuk membantu anda menguji trend serba boleh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map