Trend One Street Style Bahawa Setiap Gadis Fesyen Memakai Kanan Sekarang

Tali pinggang Over Blazers Trend
Christian Vierig / Getty Images

Alexis Bennett

20 Feb, 2018 @ 4:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Amaran: Ada epidemik menyapu pemandangan jalanan sekarang, dan tidak ada apa-apa yang boleh anda lakukan untuk menghentikannya. Blazers merangkul dengan tali pinggang kenyataan mengambil alih. Maksud saya, tidak ada hari yang berlalu semasa Minggu Fesyen New York bahawa kita tidak menangkap seorang editor yang memakai gabungan popular. Dan tidak hairanlah, trik gaya mudah ini membuat pusingan di London Fashion Week juga.

Anda boleh memasangkan blazer kegemaran anda dengan semua jenis tali pinggang, dari kulit yang sangat panjang ke korset pinggang. Tetapi satu reka bentuk yang membawa dalam mata tambahan sejuk adalah orang yang menjerit dengan logo Gucci ($ 450; neimanmarcus.com).

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

 

Dan tidak, anda tidak terhad kepada satu gaya blazer khusus sama ada. Cetakan cek boxy ($ 125; nordstrom.com) berfungsi hanya sebagai pepejal langsing. Oleh itu fikirkan trend sebagai cara paling mudah untuk mengambil blazer anda dari pejabat dan ke hujung minggu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 37

map