Trend Summer yang paling selesa juga merupakan salah satu yang paling cantik

Kendall Jenner Paper-Bag-Waist Trousers
Backgrid

Alexis Bennett

Jun 01, 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Jika anda hanya membeli sepasang seluar musim ini, reka bentuk dengan pinggang beg kertas akan membuatkan anda merasa seperti bintang gaya jalan. Perincian yang trendi akan memberikan pakaian anda dengan bakat dramatis, karena garis pinggang penghentian menunjukkan menyerupai penampilan kertas kertas cinched (karenanya, nama). Bahagian terbaik tentang seluar pinggang kertas: Bayang-bayang yang berwarna-warni biasanya disusuli dengan kaki santai yang sangat selesa. Jadi, anda akan mendapat kesan pinggang tinggi yang glamor tanpa merasa sempit.

Bintang seperti Kendall Jenner dan Lupita Nyong’o sudah pun masuk. Jenner membuat kenyataan berani dengan memisahkan kuning cerah, sementara Nyong’o pergi dengan palet yang lebih merah, hitam, dan putih. Tetapi kedua-dua wanita memilih untuk topline yang diselaraskan, yang penting untuk mengimbangi seluar tebal.

Joe Maher / Getty

BERKAITAN: Cara Pakai Seluar Kertas-Bag-Waist ke Peristiwa Formal, Menurut Lupita

Jika anda berfikir tentang mencuba penampilan pinggang kertas musim panas ini, kami telah mengumpulkan pilihan kegemaran kami di bawah. Trend popular datang dalam pelbagai jenis, dari culottes dramatik hingga seluar pendek yang dipoles, jadi anda pasti mencari sesuatu yang berfungsi untuk anda.

VIDEO: 3 Cara Memakai Seluar Hitam

 

Teruskan menatal untuk membeli seluar kertas pinggang kertas yang mesti ada.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 70

map