WeWoreWhat’s Danielle Bernstein Baru Melancarkan Garis Boots Perfect City

arkib shoes pre-fall - LEAD
Dengan hormat dari @weworewhat pada Instagram

Kim Duong

Jun 16, 2017 @ 6:00 petang

Tanyakan WeWoreWhat’s Danielle Bernstein jika dia mempunyai kegemaran dari koleksi kasut terbaru, dan dia akan berkata, “Itu seperti meminta seorang ibu untuk memilih anak kesayangannya!” Dan kemudian pergi ke tidak menjawab soalan itu sama sekali. Yang, okay, kita dapat. Apabila koleksi terkini anda adalah baik, anda tidak boleh memilih hanya satu.

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli

 

Arkib Sepatu, jalur kasut mega-influencer sendiri, hanya menjatuhkan koleksi Pre-Fall yang sepadan dengan buta mesra bandar yang anda tidak boleh membantu tetapi untuk memulakan membina pakaian sekitar. Bernstein dikongsi bersama InStyle, “Koleksi ini adalah mengenai menyempurnakan jenis booties yang berbeza,” mis. gothic lace-up, boot go-go putih, dan bahkan ’70s twist pada boot Chelsea yang tercinta. MO nya? Reka bentuk kasut tahan lama yang masih kelihatan bergaya dan mewah, sesuatu “yang boleh dipercayai oleh wanita.”

@weworewhat di The Mercer gading

Jawatan yang dikongsi oleh Arkib NYC (@archarchivesho) pada

Apabila ditanya siapa koleksi ini direka bentuk, Bernstein mengakui, “Pembeli saya adalah saya! Ia untuk seorang dewasa muda, gadis berpakaian fesyen yang sentiasa dalam perjalanan, tetapi siapa selalu menyedari cara dia membentangkan dirinya. “

NEW ARRIVALS • kini hidup di laman web kami!

Jawatan yang dikongsi oleh Arkib NYC (@archarchivesho) pada

Teruskan ke archiveshoes.com untuk membeli koleksi Pra-Fall atau tatal ke kedai untuk memilih pilihan kegemaran kami.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 28 =

map