White House Black Market Reka Bentuk Koleksi Pakaian Pengantin Diilhamkan oleh Fesyen Pertama Lady

WHBM's Inaugural Dress Collection
Kesopanan

Andrea Cheng

11 Nov 2016 @ 9:00 pagi

Negara ini dibahagikan (pilihan raya menggariskan perkara itu), tetapi sekarang kita telah membahas hakikat ini, kita boleh memajukan topik-topik yang lebih sesuai, seperti pelancaran Koleksi Pernikahan Gedung Putih Black Market untuk menghormati Ball Inaugural (kepala up, itu pada 20 Januari 2017). Menggambar inspirasi dari fesyen First Lady tiba di koleksi pakaian malam yang berjaya menyatukan reka bentuk klasik bersejarah dengan estetika moden hari ini.

“Koleksi ini mewakili dan merangkumi kecantikan, keyakinan, dan kekuatan semua wanita,” kata Lisa Converse, reka bentuk SVP di White House Black Market. “Kami cuba melakukan pelbagai gaya yang kontemporari, tetapi dengan sentuhan gaya sulung klasik. Kami pergi dengan idea-idea dan mencipta palet merah, putih, dan biru-dan hitam, tentu saja. “

Untuk memulakan, pasukan memandang kembali kepada apa yang sebelumnya dipakai oleh Ladies First, kedua-duanya di Ball Inaugural dan sebaliknya. Penemuan mereka? “Sesuai,” kata Converse. “Ia cenderung tidak terlalu seksi, namun masih ada elemen tarikan. Secara amnya, mereka panjang, canggih, sama ada merah atau biru-bergantung kepada parti-dan refleksi gaya peribadi mereka. “Dan koleksi Peragaan ini pasti memainkan semua unsur-unsur itu. Ada gaun grazing yang elegan, pakaian feminin yang sesuai dan lengkap, bersama-sama dengan kemasan yang lebih moden yang tidak pernah wujud sebelum ini, seperti pemotongan bahu yang sejuk, semua cincin, gaya satu bahu dramatik, dan lajur anggun.

“Kami pasti fikir kami boleh merayu kepada Melania,” kata Converse ketika ditanya tentang Lady Lady masa depan. “Kami terutamanya pergi dalam usaha untuk memastikan kami benar kepada siapa kami. Kami White House Black Market, jadi tentu saja kami harus merancang koleksi Pakaian Pengantin. Ia sesuai untuk kita. “

Koleksi 12 keping ($ 180 – $ 300) boleh didapati di whitehouseblackmarket.com dan kedai White House Black Market di kawasan DC mulai 14 November. Sementara itu, tatal untuk melihat seluruh barisan dan mula merangka senarai belanja pakaian bercuti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 44

map