Wolford Melancarkan Kurus Ajaib yang Tidak Akan Memberi Anda Topi Muffin

Ketat-ketat-anda suka mereka, tetapi anda jujur ​​kindof membenci mereka juga. Mereka penting untuk memakai pakaian dan skirt di musim sejuk, tetapi perasaan sedutan itu? Atau apabila anda makan terlalu banyak dan pinggangnya menggali ke dalam pinggir anda? Atau apabila anda mempunyai pakaian ketat anda secara rawak diregangkan dan ditarik ke buah payu dara anda untuk terus kekal? Yeah, itu sebabnya lebih daripada cukup untuk menyerah pada sekeping sama sekali. Semua keletihan ketat anda adalah hasil saiz berdasarkan ketinggian berbanding pinggang. Tetapi itu akan berubah: Wolford telah melancarkan pakaian ketat pertama dengan pinggang laras yang boleh disesuaikan dengan badan anda. Minda, ditiup.

Dinamakan “Comfort Cut,” ini 40 ketat celana panjang ($ 67; wolford.com) mempunyai pinggang yoga stretchy yang boleh memanjangkan hingga lima saiz yang berbeza. Dalam setiap kumpulan, terdapat empat celah (ditandai dengan gunting, yang menunjukkan tempat untuk dipotong); setiap celah adalah bersamaan dengan separuh saiz. Sebagai contoh: Jika pakaian ketat anda adalah kecil, potong dua kali untuk medium, empat kali untuk satu besar. Pendek kata, ini akan membantu melegakan mereka “kenapa saya tidak boleh bernafas, ketat ini begitu ketat” dan sangat istimewa untuk ibu mengandung dan petit curvy. Beli pasangan Custom Cut anda (ia datang dalam lima jalur warna dengan saiz dari XS hingga XL) di wolfordshop.com dan ikuti arahan langkah demi langkah, di bawah. 

BERKAITAN: Editor Diuji: The Best Black Tights

1. Lipat di atas pinggang.

Wolford Tights - Embed 4
Courtesy Wolford

2. Potong celah di mana ia ditandakan (setiap celah adalah sama dengan peningkatan setengah saiz).

Wolford Tights - Embed 2
Courtesy Wolford

3. Semak sesuai.

Wolford Tights - Embed 1
Courtesy Wolford

4. Lipat kembali pinggangnya.

Wolford Tights - Embed 3
Courtesy Wolford
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map