14 Perkara Yang Anda Perlu Dalam Kit Permulaan Anjing Anda

Anjing Starter Kit Lead
Getty Images

Rachel Crocetti

Mac 16, 2017 @ 10:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Membawa anjing baru bukan jenaka. Terdapat satu tan penyediaan yang masuk ke dalamnya, seolah-olah anda membawa pulang bayi! Selain dari makanan dan makanan yang jelas, terdapat satu keperluan lain yang anda mungkin tidak menganggap mempunyai berguna untuk hari yang anda membawa anjing anda (atau anjing dewasa) rumah.

Sebagai contoh, jika anda tidak mempunyai tali pada hari pertama, apa yang akan anda lakukan apabila anjing anda mula merengek ke luar? Kit permulaan anjing ini adalah tempat yang bagus untuk bermula dari segi membeli-belah pra-anjing. Sediakan peti dan katil di depan waktu, ketahui di mana mangkuk makanan akan pergi, dan dengan cara itu anjing anda akan memasuki persekitaran barunya dan dengan serta-merta menjadi selesa.

VIDEO: Emily Ratajkowski Secara harfiah Menghentikan Trafik Berjalan Anjingnya di Pakaiannya

 

Belanja gembira!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 52 =

map