15 Destinasi Harry Potter Anda Boleh Lawati dalam Kehidupan Nyata

Harry Potter Locations - LEAD
Ken Kinzie / Universal Orlando Resort

Hana Hong

15 Ogos 2016 @ 1:15 petang

Mencari tarikan yang akan menggaru gatal-gatal yang anda lihat dan memuaskan rasa nostalgia Potter anda? Anda akan giddier daripada Muggle dengan tongkat baru selepas anda melalui senarai ini. Lagipun, apa cara yang lebih baik untuk memanjakan fantasi Potter anda daripada dengan menyaksikan beberapa tempat sebenar yang terkenal dengan filem-filem?

Ramai telah mengiktiraf siri ini sebagai elemen asas zaman kanak-kanak mereka, dan peminat, pelakon, dan J.K. Rowling sendiri telah menahan banyak air mata di perpisahan ini. Tetapi siri buku kanak-kanak yang paling berjaya sepanjang masa tidak lagi memudaratkan buku-buku sejarah. Ini dunia yang dikasihi dan tersayang boleh diramalkan dalam notifikasi kedua dari saat anda menghidupkan halaman eun-eared pertama-berkat karunia laman-situs yang telah menjadi kenyataan untuk peminat Potter. Walaupun kami dihancurkan apabila J.K. Rowling mendedahkan bahawa siri itu sudah berakhir, ia akan sentiasa hidup di dalam hati kita.

BERKAITAN: J.K. Rowling Kata Siri Harry Potter Adakah Lebih: “Harry Adakah Selesai Sekarang”

Surat lama anda yang menunggu dari Hogwarts mungkin tidak pernah datang, tetapi lawatan ke setiap tujuan ini akan mendapat peminat Potter yang cukup dekat. Lihat tempat-tempat ajaib ini dan mula merancang pengembaraan Harry Potter epik anda hari ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map