16 Tips Hiasan Rumah Cantik dari Penghias A-List

BUNGA NEVER DISAPPOINT
Phillip Ennis

Anne Vorrasi

14 Mei 2016 @ 10:00 pagi

Hanya beberapa minggu yang lalu, rumah bandar di 19 Timur. 61st Street di Manhattan adalah kotak konkrit yang menyerupai tempat letak kereta lebih dari sekadar kediaman. Tetapi jika anda melalui bangunan hari ini-dan anda boleh dengan membeli tiket $ 35 di sini-anda akan menyaksikan usaha-usaha 21 penghias A-senarai, yang masing-masing telah mengambil tuntutan untuk satu bahagian rumah dan bekerja sihir mereka, secara kolektif mengubah hartanah berjuta-juta dolar ke bilik pamer kediaman bonafide. 

Sebab untuk transformasi sedemikian? Lawatan Kips Bay Decorator Show House, sebuah projek tahunan yang dianjurkan oleh Boys and Girls Club-ya, yang sama telah membantu membentuk kehidupan kanak-kanak superstar seperti Jennifer Lopez, Misty Copeland, dan Kerry Washington. Antara sekarang dan 9 Jun, pemegang tiket boleh mendapatkan penetapan dekorasi dan melawat bilik-bilik yang berbeza-beza dan berbeza dengan personaliti yang membayangkan mereka, semuanya sambil menyokong sebab yang baik (hasil daripada setiap tiket $ 35 kembali ke organisasi) . Penafian: Pelancongan mungkin akan membuat anda berasa iri hati, tetapi juga akan memberi inspirasi kepada anda untuk jazz up ruang anda sendiri seperti pro. Untuk beberapa bukti yang sukar, lihat pengambilan kami menghiasi dari acara tahun ini di bawah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 87

map