4 Isyarat Badan Yang Memaparkan Tarikh Anda Adalah Terlalu Kepada Anda

Kemungkinannya, anda mungkin tidak akan datang keluar dan meminta tarikh anda-pada tarikh yang pertama-jika mereka merasakannya sebanyak anda. Tetapi sebenarnya ada satu cara untuk memikirkannya yang tidak melibatkan terus bertanya. Sekiranya anda tidak mendengar, “tindakan bercakap lebih keras daripada perkataan,” dan belajar membaca bahasa tubuh boleh membantu anda menentukan sama ada rakan sejawat anda menggali atau tidak. Ia juga boleh membantu anda melepaskan getaran yang betul dalam pertukaran. Di sini, kami bercakap dengan pro untuk mendapatkan penurunan pada beberapa tanda-tanda yang paling biasa tarikan.

Touch Hair

Vanessa Van Edwards, pakar bahasa badan yang bekerjasama dengan Head & Shoulders, mengatakan bahawa menyentuh diri memberi mesej bahawa kita mahu untuk disentuh, dan salah satu jenis sentuhan sentuhan yang paling biasa adalah membelai atau membalikkan rambut anda. Kedua-dua jantina terlibat dalam tindakan ini, tetapi ia cenderung menjadi lebih biasa pada wanita. “Setiap kali anda menyentuh rambut anda, ia mengeluarkan feromon.” Seperti yang anda boleh ingat dari kelas sains, feromon adalah utusan kimia yang dibebaskan dari badan dan mencetuskan tindak balas dari spesies yang sama, sesuatu yang disebut oleh Van Edwards sebagai isyarat tarikan tidak sedarkan diri. 

Walau bagaimanapun, apabila anda menipu dengan pukulan anda dan bermain dengan hujung anda ketika anda melihat ke bawah pada jari kaki anda? Ia dipanggil self-calming, dan itu adalah isyarat bahawa anda sangat saraf.

“Apabila seorang wanita mengusap rambutnya atau membuka rambutnya, itu biasanya,” Saya ingin seseorang mencium bagaimana saya subur, “dia bercanda tentang permulaan evolusi.” Itu secara tidak sedar apa yang berlaku, Menenangkan tidak keyakinan rambut, sedangkan flip itu, menarik perhatian kepada cahaya, adalah. “

VIDEO: Top 5 Best Guy Grooming Kit

Chin Touch

Satu lagi jenis sentuhan diri yang paling biasa pada lelaki, dan menunjukkan bahawa dia berpotensi berminat pada tarikhnya, adalah sentuhan dagu yang pedih, atau apabila seorang lelaki meletakkan tangannya di rahangnya.

“Mereka mungkin menyentuh sebelah wajah mereka, dan itu kerana seorang lelaki menunjukkan paras testosteron yang lebih tinggi dengan kehadiran rahang persegi dan tunggul,” kata Van Edwards. “Apa-apa jenis rambut muka menunjukkan dia tidak mempunyai umur pembiakan, dia adalah usia yang betul untuk dikawinkan, jadi dia akan sering menarik perhatian rahang persegi dan kehadiran tunggul. Itulah sebabnya anda sering melihat seorang lelaki akan tahan dagunya secara tidak sedar. “

BERKAITAN: Cara Makan Sarapan Seperti Olympian AS

Hadapan

Sesuatu yang mudah seperti cara tarikh anda memancing kaki mereka boleh katakan banyak tentang bagaimana perasaan mereka. “Jika kita benar-benar suka sesuatu, kita mahu bergerak ke arah itu,” kata Van Edwards. Istilah saintifik untuk ini adalah di hadapan. “Oleh itu, kita akan secara sedar memindahkan kaki atau kaki kita di sudut yang kita mahu bergerak ke arah. Jadi, sebagai contoh, sering kali, saya dapat memberitahu siapa yang telah menghancurkan pesta percutian pejabat kerana di mana kaki seseorang menunjuk. secara sedar ingin bergerak ke arah seseorang. “

Dia mengatakan bahawa jika anda berada di bar dan anda melihat seseorang yang mempunyai badan dan kaki mereka bersudut ke arah anda, mereka secara sedar mungkin lebih sesuai dengan anda.

Pada ujung spektrum yang berlawanan, jika seseorang tidak berminat, mereka akan sering menuding tubuhnya dengan cara yang mencipta jarak-i.e. bersandar di kerusi mereka, melintas tangan mereka untuk melindungi badan mereka, atau memancing badan mereka ke luar dan jauh.

Cermin

Pernah tertanya-tanya mengapa pasangan mula berpakaian sama? Terdapat sains di sebalik tindakan aneh itu, dan ia boleh bermula pada tarikh yang pertama dengan cara yang sangat halus. Ia dipanggil pencerminan, atau meniru.

“Pada tarikh yang benar-benar baik, pasangan itu akan menyalin satu sama lain,” kata Van Edwards. “Jika seorang wanita mencium rambutnya di belakang telinganya, seorang lelaki mungkin meletakkan tangannya di dekat kepalanya, jika seorang wanita bersandar, seorang lelaki bersandar, kami tidak menyedari bahawa kami sedang melakukannya. pasangan yang benar-benar baik, kita akan sering cermin antara satu sama lain.Benar-benar, pasangan yang benar-benar baik kadang-kadang akhirnya membawa diri mereka seperti satu sama lain, sebagai tanda, ‘Kami adalah fikiran yang sama.’ ” sentiasa menunjukkan kepada pihak anda berkembar? Nah, mereka mungkin hanya perlawanan yang sempurna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 35 =

map