4 Keperluan Dapur Setiap Keperluan Cook, Menurut Chef Anne Burrell

menghadiri the premiere of
Jamie McCarthy / Getty

Samantha Simon

17 Okt 2016 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sebagai tuan rumah Pencuri Terburuk di Amerika, Anne Burrell telah melihat semuanya ketika datang ke bencana dapur. Tetapi semasa pamerannya boleh memberi tumpuan kepada para peserta yang membentangkannya dengan beberapa makanan yang kurang dari-bintang, Burrell mempunyai beberapa petua untuk sesiapa yang cuba meningkatkan permainan resipi di rumah-dan semuanya bermula dengan satu aturan mudah.

“Anda perlu merasai makanan anda semasa anda memasak,” kata Burrell InStyle semasa New York City Wine and Food Festival hujung minggu ini. “Makanan perlu rasa baik, dan jika tidak, maka ada sesuatu yang salah dan anda perlu membetulkannya. Saya sentiasa menggunakan penyelesaian berteknologi rendah, dan jika kaedah anda hanya berharap ia keluar dengan baik, maka ia mungkin tidak akan. “Bahan utama Burell di dapur adalah pembetulan cepat untuk memberi apa-apa hidangan sepakan. “Saya meletakkan garam dalam segala-galanya,” katanya. “Anda bukan tukang masak yang baik jika anda tidak memasak dengan garam.”

Sudah tentu, untuk menjadi seorang chef yang lebih baik, anda memerlukan alat yang betul. “Walaupun selepas bertahun-tahun saya masak atau bekerja di industri restoran, saya masih teruja dengan peralatan dapur,” kata Burrell. “Saya suka mangkuk dan spatula getah dan sudu dan kuali cantik. Saya suka mempunyai banyak perkara untuk digunakan untuk memasak dengan-tetapi saya tinggal di pangsapuri New York City, jadi ada moratorium di rumah saya yang saya telah dikenakan ke atas diri saya. Tetapi saya tidak boleh membeli lagi peralatan dapur, kerana saya tidak mempunyai ruang lagi untuk itu. “

VIDEO: 14 Kourtney Kardashian’s Essentials Pantry Sihat yang Sihat

Namun, ada beberapa keperluan utama dapur yang perlu dimiliki setiap tukang masak dan jika anda tidak fikir anda mempunyai ruang untuk menyimpannya, fikirkan semula. “Ini semua tentang kreatif dengan ruang,” kata Burrell.

Tatal ke bawah untuk mengetahui keempat-empat orang yang mesti percaya bahawa dia percaya adalah layak untuk memberi ruang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 24

map