5 Salad Jarred Mudah Membuat Makanan Menyediakan Breeze

Salad in a Jar Lead
Kesopanan

Lindsay Dolak

Feb 07, 2017 @ 4:00 petang

Salad berdiri sebagai ruji makan tengah hari di kebanyakan pejabat. Mereka sihat dan mudah untuk boot, tetapi sesiapa yang menikmati beberapa salad al deskos berturut-turut tahu ia terlalu mudah untuk jatuh ke dalam makan tengah hari yang ditakdirkan #saddesksalad rut. Apa yang diperlukan untuk kembali ke dalam permainan salad yang berjaya adalah sedikit imaginasi dan beberapa inspirasi, jadi apabila Anna Helm Baker Salad dalam Jar ($ 10; amazon.com) memukul meja kami, kami gembira.

Buku kecil ini mempunyai 68 resipi untuk salad gourmet dan dressing untuk menjaga makan tengah hari anda (atau makan malam, makanan ringan, dan juga beberapa sarapan pagi) yang sihat tetapi menarik, dan pasti tidak membosankan.

Kesopanan

Pertimbangkan ini bible anda untuk membuat salad terbaik di pejabat anda dan seterusnya. Tetap menatal selama lima resipi kegemaran kami dari buku untuk membuat sesi persiapan makan minggu yang akan datang dengan mudah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 16

map