50 Shades Darker (dan Lighter) Grey Home Décor

Kelabu Decor - Lead 2017
Getty

LEIGH GOTZMER

13 Feb, 2017 @ 4:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sekiranya terpulang kepada kami, segalanya (dan setiap bilik) akan menjadi kelabu. Ia adalah salah satu daripada beberapa warna yang boleh menjadi sejuk, hangat, bergaya, dan seksi pada masa yang sama. Jadi, bercakap tentang seksi, Lima puluh Shades lebih gelap, sekuel besar yang dipuji ke E.L. Cinta romantis cinta kucing James, sudah keluar menjelang Hari Valentine esok, yang mempunyai keinginan kami sedikit lebih banyak daripada naungan kegemaran kami. Dari perak ke kelabu Perancis, batu tulis kepada arang, menambah keanggunan di mana-mana bilik di rumah anda hanyalah pick-swatch warna. Dan tidak ada kekurangan menakjubkan (baca: bergaya) mencari untuk anda pilih. Jadi, dalam perayaan semua perkara kelabu (dan bergaya), inilah sembilan warna mencari hiasan rumah.

VIDEO: Kelihatan Glamor dari Lima puluh Shades lebih gelap Premiere

 

Jadi, ruang tamu anda akan melihat anda sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map