6 Bintang YouTube Anda Perlu Menonton

Berlari daripada pertunjukan di Hulu? Menonton setiap filem yang mungkin di Netflix? Kita semua ada di sana.

Untuk masa-masa apabila ia kelihatan seperti tiada apa-apa, kami suka menyesuaikan diri ke YouTube. Ya, YouTube, platform video yang kita semua kenal dan suka, mempunyai komuniti wanita yang hebat yang membuat siri menyegarkan dan menyegarkan. Bersedia untuk bertemu dengan wanita yang membuat video memasak mesti melihat, tutorial solek, panduan bandar, dan banyak lagi? Berikut adalah enam yang mempunyai kami memukul “melanggan.”

Anna Saccone
Youtube.com/thestylediet

Saccone telah membuat video fesyen, kecantikan, dan gaya hidup selama bertahun-tahun, yang pada asalnya dikenali sebagai “The Diet Gaya.” Ibu kepada dua anak kecil yang ceria dan isteri suaminya lucu yang bernama Jonathan (semuanya muncul di kamera) mempunyai wawasan yang menakjubkan untuk tinggal sihat dan bergaya sebagai ibu yang sibuk di London. Tonton untuk melihat video “Apa yang saya Suka Hari Ini” yang terkenal, rutin kecergasan, banyak petua mommy, dan kegemaran kecantikan. (Dan lihat saluran vlog keluarga setiap hari yang dipanggil “SacconeJolys” untuk antik kanak-kanak lebih comel.)

Tess Christine

Youtube.com/tesschristine123
Menampilkan buku catatan perjalanan, pakaian dan panduan bandar, vlog Tess Christine membolehkan anda masuk ke dalam setiap aspek dunia. Semasa menghadiri sekolah di Midwest, yang berusia 25 tahun, yang secara terbuka hanya menggunakan nama pertama dan pertengahan, mendapati niche dalam komuniti YouTube membuktikan kepada penontonnya bahawa anda boleh menjadi trend di mana pun anda tinggal. Ciri-ciri video “Get The Look” yang sangat disayangi itu kelihatan diilhamkan oleh pakaian selebriti sebenar, termasuk dupes yang berpatutan untuk segala-galanya dari anting-anting pereka kepada jaket dan but. Hari-harinya dibelanjakan untuk meneroka N.Y.C. dan mengambil foto untuk Instagram dengan rakan-rakan dan teman lelakinya, menjadikannya sangat relatable kepada pelanggannya.

Kalel Cullen
Youtube.com/watchusliveandstuff

Semak gaya hidup harian Cullen yang berasaskan L.A dengan tema seperti “Apa yang ada dalam Beg Saya” dan “Vegan Beauty Beauty.” Sebagai vegan yang ghairah, Cullen telah berkempen untuk PETA dan kerap berkongsi saham membeli-belah vegan, “Apa yang saya Makan dalam Hari” video, dan resipi kreatif. Anda akan suka mendapatkan mengintip di hiasan rumahnya yang indah di apartmennya (belum lagi kucing cantik dan teman lelaki comel!).

Hannah Michalak
Youtube.com/alittlebeautyvlog

Michalak adalah peminat London yang menawan dan bergaya. Dia mempunyai bakat untuk kecantikan dan fesyen dan sememangnya dikendalikan oleh kakinya yang kecil, Grayson berusia 2 tahun. Keperibadiannya yang sebenar dan unik adalah apa yang membuatkan kita ketagih. Keluarga Michalak juga mempunyai saluran vlog, “The Michalaks,” di mana suaminya mencipta vlogs penglihatan mereka yang disunting dengan indah. (Kemudian, lihat syarikat beg soleknya, Maggs London.)

Niomi Smart
Youtube.com/niomismart

Jika anda mencari petua kesihatan dan kecergasan dari seorang pakar, saluran Pintar pastinya merupakan satu untuk anda melayari. Dilancarkan sebagai platform fesyen dan gaya hidup, Smart memfokus fokusnya ketika dia mula membuat video berfokus untuk meningkatkan diet dan rutin senamannya. Anda akan mendapati tutorial kecergasan, video resep, dan juga vlogs dia prepping untuk dan menjalankan London Marathon. Buku masakannya Makan Smart (pada masa ini hanya terdapat di U.K., $ 15; amazon.co.uk) adalah koleksi resipi sedar kesihatan yang paling disukai yang memberi tumpuan kepada makanan semula jadi.

Ingrid Nilsen
Youtube.com/missglamorazzi

Saluran penembusan Nilsen yang berumur dua puluh tujuh tahun dilancarkan pada tahun 2009, dan dia dengan cepat menjadi salah satu guru kecantikan pertama di YouTube. Nilsen secara beransur-ansur mengubah salurannya menjadi lebih banyak platform gaya hidup, mewujudkan apa-apa dari video resipi yang lazat ke “rutinitas malas hari.” Pada tahun 2015, dia menyiarkan video di mana dia keluar sebagai gay, yang menimbulkan lebih daripada 15 juta pandangan. Sejak itu, dia menjadi inspirasi besar kepada komuniti LGBTQ dan pernah menemuramah Presiden Obama mengenai keganasan, kesihatan wanita, kesamarataan perkahwinan, dan langkah-langkah yang kami lakukan untuk mencari penawar untuk kanser.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map