9 Akaun Instagram Setiap Pencinta Seni Harus Ikut

Terima kasih kepada Instagram, tidak pernah lebih mudah untuk kekal di atas pameran terbaharu, mengambil lawatan maya galeri, atau, jika anda berani, buat tawaran-aplikasi media sosial berfungsi sebagai pasar seni yang mesra pengguna. Di bawah ini, kami membundel sembilan peneraju seni rupa terbaik untuk keseronokan tontonan anda. Dapatkan beret dan segelas wain dan bersiaplah untuk beberapa #artspo.

1. Artsy (@artsy)

Atlanta @JacksonFineArtAnna membawa anda kembali ke tahun 1950-an dan 1960-an melalui gambar-gambar ikon WilliamClein NYC, Paris, dan Rome, pada pandangan sekarang hingga 16 April [link in bio]. // Imej: butiran ‘Courregs in Box,’ 1965 melalui #JacksonFineArt

Gambar yang disiarkan oleh Artsy (@artsy) pada

Ingin membaca koleksi maya terbesar karya-karya kontemporari dan bersejarah di dunia? Artsy, sumber dalam talian utama untuk pengumpul seni, mempunyai aplikasi untuk itu. Akaun Instagram mereka juga memberi pengguna pandangan mengintip di pameran seni dan lelongan seni antarabangsa utama sebelum dibuka kepada orang ramai.

2. Simon de Pury (@imondepury)

Gambar yang disiarkan oleh Simon de Pury (@imondepury) pada

Pelukis seni Switzerland, yang digelar “Mick Jagger dari lelongan,” telah memberi impak yang cukup kepada dunia seni dengan Phillips, salah satu rumah lelong antarabangsa terbesar yang wujud. Tatal melalui suapannya untuk mengikuti galerinya-melompat-lompat di seluruh dunia, dan untuk maklumat tentang buku yang akan datang, The Auctioneer: Adventures in the World Art (tersedia untuk pra-pesanan, $ 19; amazon.com).

3. Klaus Biesenbach (@klausbiesenbach)

minggu lepas saya melawat artis perintis dan pencipta seni #papocolo di loteng senimannya di soho di manhattan. minggu ini saya melawat dasar asasnya yang luas di hutan hujan di puerto rico pribumi berhampiran stesen lapangan elologi el verde. di sini dia digambarkan mengalu-alukan kami di hadapan rumah burung beliau.

Foto yang disiarkan oleh Klaus Biesenbach (@klausbiesenbach) pada

Malah pengarah MoMA PS1 merujuk kepada Instagram untuk mendapatkan sumber dalaman utama (dia dilaporkan menggunakan aplikasi untuk mengimbas bakat baru). Ikuti dia untuk acara eksklusif di belakang layar dari pameran dan layan diri yang akan datang dengan selebriti yang mengasihi seni. (James Franco, sesiapa?)

BERKAITAN: Tapak Terbaik untuk Membeli Chic, Art Murah

4. Christie’s (@ristiesinc)

Hujung minggu hampir di sini … tarik sebuah kerusi Campana Brothers dan menatap cetak dicotyledon # 11 Renate Aller. Kedua-duanya boleh didapati di Mar 22 #FirstOpen Home jualan di #RockefellerCenter. www.christies.com/firstopen #CampanaBrothers #RenateAller #design #contemporaryart

Foto yang disiarkan oleh CHRISTIE’S (@ristristin) pada

Rumah lelongan seni ikonik, dengan ibu pejabat di London dan New York, terkenal dengan jualan astronominya, jadi ia adalah perkara yang baik yang melayari makanan suaminya yang berharga bebas. Malangnya, penekan dua kali tidak akan memberi anda diskaun.

5. David Zwirner (@davidzwirner)

Mahu Yayoi Kusama Selamat Hari Jadi. Pameran solonya ‘In Infinity’ tetap dilihat di @henieonstad hingga 15 Mei. Gambar: #YayoiKusama, ‘Mirror Room Pumpkin,’ 1991. #regram @henieonstad

Gambar yang disiarkan oleh David Zwirner (@davidzwirner) pada

Galeri seni kontemporari merupakan artis terkenal seperti Yayoi Kusama, terkenal dengan bilik-bilik infinitinya, dan Oscar Murillo, artis Colombia yang terkenal dengan lukisan berskala besarnya. Lihat akaun mereka untuk mengikuti pameran buzzy terbaru di London dan New York.

6. Galeri Marian Goodman (@mariangoodmangallery)

Pandangan dari ruang # # MaurizioCattelan dan # ToiletPaperMagazine’s @untitledartfair. Esok adalah hari terakhir untuk melawat gerai MGG K14 di @artbasel Happy weekend. #abmb (rg: @wgsn).

Foto yang disiarkan oleh Marian Goodman Gallery (@mariangoodmangallery) pada

Dinamakan salah satu Peniaga Seni Paling Berpengaruh Amerika oleh Forbes, selamat untuk mengatakan bahawa Marian Goodman adalah jenis masalah besar. Galeri senama beliau, yang mempunyai lokasi di New York, Paris, dan London, mewakili beberapa artis kontemporari berpengaruh, termasuk Steve McQueen dan Maurizio Cattelan.

BERKAITAN: 15 Instagram untuk Mengikuti Fesyen dan Seni Campuran

7. Art Dipelihara (@masalah diobservasi)

Selamat Hari Jadi kepada #TonyCragg, yang bertukar 67 hari ini dan yang dilahirkan pada 9 April 1949 di Liverpool, United Kingdom. Berikut adalah “paradosso” (2014) yang dipasang di Katedral Milan. “Kami melihat dunia melalui cahaya yang digambarkan pada permukaan. Kami membangunkan keupayaan hebat untuk membaca permukaan-permukaan ini dan apa yang ada di belakang mereka. Dan permukaan ini sentiasa merupakan hasil fungsi. Terdapat sebab-sebab tertentu melihat cara mereka lakukan – nilai kepada segalanya. Tetapi jika anda mengalihkan hubungan ini hanya sedikit, memberi penekanan kepada mereka, makna baru keluar daripadanya. “

Foto yang disiarkan oleh Art Observed (@observed) pada

Walaupun berpangkalan di New York, Art Observed merangkumi hampir semua pameran seni kontemporer di seluruh dunia dan menyaring yang terbaik dari sekelompok terbaik menjadi gram yang luar biasa bertenaga. Ikuti akaun mereka untuk berita terkini dan trend yang keluar dari dunia seni.

8: Galeri Gagosian (@gagosiangallery)

“Kamera saya dan saya, bersama-sama kita mempunyai kuasa untuk memberi atau mengambil.” -Richard Avedon #GagosianBritanniaSt, London dengan sukacita mempersembahkan pameran utama yang pertama untuk memasangkan karya oleh #RichardAvedon dan #AndyWarhol dalam “Avedon Warhol” -pening Selasa, 9 Februari 2016, 6-8pm GMT. Portraiture merupakan tumpuan bersama kedua-dua artis, dan mereka menggunakan pengulangan dan penyiaran. Bagi Avedon, melalui fotografi sederhana yang boleh dihasilkan, dan dalam gambar kumpulannya, yang dia teliti diletakkan, dirangka, dan menyusun semula imej. Cetakan gelatin perak yang tersendiri Avedon dan silkscreens berwarna Warhol berani pelbagai menggambarkan banyak wajah yang dikenali, termasuk Marella Agnelli, Bianca Jagger, Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe, dan Rudolf Nureyev. __________ Imej: RICHARD AVEDON, “Audrey Hepburn, pelakon, New York, 20 Januari 1967” © The Richard Avedon Foundation #AudreyHepburn

Foto yang disiarkan oleh Galeri Gagosian (@gagosiangallery) pada

Dapatkan draf harian sejarah seni kontemporari menerusi suapan Gagosian, yang mengumumkan pameran akan datang dan berterusan (terdapat banyak, kerana Gagosian mengendalikan 16 lokasi di A.S., Europe, dan Asia). Kami sedang membacanya Parti kolam renang, yang memulakan kerjaya di galeri New York milik Gagosian pada 12 April dan menampilkan gambar terang semua orang dari Andy Warhol ke Naomi Campbell.

9. Hauser & Wirth (@hauserwirth)

Sertai kami di #hauserwirthsomerset untuk hujung minggu pembukaan ‘Subodh Gupta. #InvisibleReality ‘. Temui ‘Specimen No.108’ (2013 – 2015), sebuah keluli hiper-reflektif #Banyan di galeri. The #structure yang mengagumkan terdiri daripada writhing, senjata keperakan dari mana alat-alat keluli digantung seperti buah. Jangan lupa untuk menyertai @rothbarandgrill untuk hujung minggu #indian #feast mereka. Imej: Subodh Gupta, Specimen No. 108, 2015 #hauserwirth #somerset #bruton #silver #tree #lighty #shine #sculpture #garden #outdoors #uk #nature

Gambar yang disiarkan oleh hauserwirth (@hauserwirth) pada

Mengalahkan artis-artis terkenal seperti Jeff Koons, yang terkenal dengan patung-patung anjing belon yang besar, artis artis Marina Abramović, dan aktivis sosial Ai Weiwei, Iwan dan Manuela Wirth, pasangan suami dan isteri di belakang rumah kuasa seni moden kontemporari dan moden Hauser & Wirth, baru-baru ini dinamakan dua orang yang paling berpengaruh di dunia seni kontemporari oleh ArtReview. Tatal melalui Instagram mereka untuk melihat pelbagai pameran di galeri mereka di Zurich, London, Somerset, New York, dan L.A.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map