Adakah Caffeinated Chocolate adalah Kunci untuk Mengalahkan Kejatuhan Petang?

Memanggil semua penagih kafein … atau sesiapa yang pernah mengalami 3 p.m yang ditakuti kemerosotan! Tolak minuman tenaga anda dan kembali dari kaunter kopi. Penyembuhan untuk penutup berat anda adalah di sini dan ia menggabungkan dua perkara yang kita suka untuk menikmati setiap hari: kafein dan coklat.

Awake Caffeinated Chocolate Bar
Kesopanan

VIDEO: 15 Bintang yang suka minum kopi

Awake, sebuah syarikat Kanada yang dimulakan oleh tiga kawan terbaik, bertujuan untuk “melawan lelah dengan lazat” dengan membungkus kafein ke dalam coklat kaya yang lazat untuk memberikan sepakan di seluar yang anda perlukan dan memperlakukan manis yang anda inginkan. Coklat datang dalam dua variasi: bar dan gigitan. Setiap bar, yang terdapat dalam susu, gelap, atau karamel yang dipenuhi ($ 20 untuk 12; awakechocolate.com), mengandungi sebanyak kafein sebagai secawan kopi dan setiap gigitan ($ 30 untuk 50; awakechocolate.com) sama dengan separuh cawan, jadi anda boleh menyesuaikan penggunaan kafein anda untuk tugas harian anda.

Awake Caffeinated Chocolate Bag
Kesopanan

Mempunyai beberapa kertas kerja kasual untuk diteruskan? Dua keping harus melakukan helah ini. Memberi persembahan penuh kepada bos anda selepas mata merah? Bar penuh akan membawa anda laju. Hanya mula merasakan bahawa kabus otak petang bergolek? Satu bahagian beregu sebagai panggilan bangun dan pencuci mulut mini yang sempurna selepas makan tengahari. Dan, jika idea memasak dalam perkara pertama coklat pada waktu pagi tidak benar-benar cawan teh kafein, Awake juga menawarkan bar granola ($ 25 untuk 16; awakechocolate.com) dengan 100 mg kafein dalam rasa seperti bun kayu manis dan gelap mentega kacang coklat untuk memuaskan pagi anda dan tutup sarapan pagi.

Awake Caffeinated Chocolate Granola
Kesopanan

Kejayaan Awake adalah rasa, walaupun. Kita boleh mengakui bahawa kita ragu-ragu pada mulanya bahawa ia mungkin mempunyai sedikit java atau rasa berkualiti rendah umum. Tetapi coklat adalah kebersihan murni-dalam-mulut yang tulen yang boleh dikatakan lebih kecanduan daripada kafein di dalamnya. Perkara yang baik ialah pembungkusan datang dengan garis panduan penggunaan yang jelas (contohnya, tidak lebih dari dua batang granola setiap hari). Dan dengan seberapa baik Awake berfungsi, kita tidak melihat sebarang alasan untuk pergi ke laut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map