Adakah Ini Burger Terbaik di Dunia?

Au Cheval Chicago telah menjadi pencakar langit di langit makanan makanan, dipuji sebagai tempat kelahiran salah satu burger terbaik di negara ini (lihat: selamat menjamu selera, Pemakan, Rangkaian Makanan, Perniagaan Insider, et al.). Cheeseburger Au Cheval telah melampaui makanan semata-mata dan menjadi lencana merit yang dicari-cari bahawa makanan yang dibeli untuk mendapatkan Instagramming (dan, akhirnya, makan) dalam usaha untuk demam yang sama seperti cronut Dominique Ansel, hujan hujan Darren Wong kek atau burger Ramen Keizo Shimamoto. 

Oleh itu, tidak perlu dikatakan, apabila saya diminta untuk membongkar gembar-gembur dari realiti burger Au Cheval, saya melompat pada peluang. 

RELATED: 5 Chicago Pop-Up You Can not Miss This Summer

Tunggu

Ah, tunggu. Au Cheval tidak mengambil tempahan dan tunggu telah menjadi hampir seperti legenda sebagai burger. Kisah-kisah terdapat banyak pengunjung yang bertukar kebiasaan selama berjam-jam dan jam sebelum dihiasi dengan meja dan menupercubaan peringkat Herculean untuk mendapatkan burger yang manis, manis itu. 

Ya, anda akan tunggu. Untuk masa yang lama. Yang paling lama saya dengar siapa yang menunggu adalah lima jam untuk meja dan ia “benar-benar bernilai,” mereka mendakwa. 

Saya meneroka Au Cheval hanya 15 minit selepas mereka membuka untuk makan malam pada malam Isnin dan setiap tempat duduk telah diambil, dengan masa tunggu saya meregangkan hingga satu setengah jam (ia hanya berakhir satu jam).

Tetapi ada lapisan perak (selain itu, tentu saja, cheeseburger pot-of-gold pada akhir pelangi). Au Cheval mempunyai kaedah moden yang menyegarkan untuk senarai tunggunya: tuan rumah akan mengambil nombor sel anda dan teks anda apabila jadual anda siap. Mereka akan menghantar anda teks pengesahan dan menjemput anda untuk memuat turun aplikasi NoWait di mana anda boleh menjejaki tempat anda selaras. Setelah meja anda siap, anda akan menerima teks lain dari Au Cheval. Anda hanya perlu kembali ke restoran dalam masa 10 minit untuk menuntut jadual anda. 

Saran saya: ambil satu minit berjalan kaki ke blok tersebut Chef Top pemenang Stephanie Izard Bakeri Kambing Kecil dan mempunyai pencuci mulut sebelum makan malam semasa anda sedang menunggu meja anda. 

BERKAITAN: Pizza Deep Dish yang Kami Paling Baik di Chicago Is…

A Menu of Lies

Jenama Au Cheval sendiri sebagai restoran kelas atas, yang bermaksud gerai kulit dan kerusi kaunter, lilin, bir akar yang menarik di keran, dan bunyi lagu trippy beats. Ini juga bermaksud menu yang mudah dan hampir tumpul yang tidak membuang ruang untuk menerangkan tawaran mereka dalam bunga, berpura-pura puisi kerana restoran-restoran bergaya lain yang sesuai untuk dilakukan. 

Terdapat satu perkara di dalam menu yang memerlukan orang dalam yang menjelaskan: satu sama lain dengan seorang cheeseburger ganda. Jangan percaya mereka. Krew kecil yang rumit di Au Cheval mempunyai kejutan yang menyenangkan untuk anda-patty ekstra! Perintahkan cheeseburger tunggal, dan anda akan mendapat dua patties. Perintah dua kali ganda, dan anda akan mendapat tiga patties. 

Kenapa mereka berbuat demikian? Kenapa tidak?! Mungkin kerana hidup lebih baik apabila ada kejutan, jadi berhenti cuba mengawal segala-galanya dan bersenang-senang. 

BERKAITAN: Chicago 5 Jam Selamat Waktu Terbaik

Di mana Anda Perlu Duduk

Buat diri sendiri dan dapatkan kaunter kaunter. Saya tahu, saya tahu-gerai-gerai mewah ini kelihatan hebat, tetapi kerusi kaunter memberi anda pandangan barisan depan mengenai kemajuan burger anda dan para chef yang berbakat yang mengiringi diri untuk memenuhi keterikatan Chicago yang menuntut. Lorong sempit antara kaunter dan gril entah bagaimana rumah sekurang-kurangnya empat chef sekaligus-semua berpaling dan mencapai dan mencelupkan dan membalikkan sinkronisme yang sempurna, yang mengamalkan tango garis, balet burger yang benar. 

BERKAITAN: 8 Tempat Brunch Instagram-Worthy di Chicago

The Burger: Satu Keputusan

Dengan semua jangkaan yang mengelilingi burger berhampiran mitos, dan selepas masa menunggu sejam, saya tidak dapat membayangkan ia mungkin akan hidup gembar-gembur sendiri. RuPaul perlu roller skate keluar untuk melayani saya burger itu sendiri sepadan dengan legenda membina hidangan ini sedang menerima. 

Kemudian, awan berpisah dan cheeseburger tiba. 

Anda tahu cerita yang anda dengar apabila orang berkata bahawa mereka melihat cinta sejati mereka buat kali pertama? Bagaimana bunyi itu keluar dari dunia dan bilik itu cair? Itulah yang menggigit pertama burger ini. Saya tidak berbohong kepada anda apabila saya mengatakan bahawa saya secara sukarela menutup mata saya pada gigitan pertama. Saya mungkin terkejut. 

#DoubleCheeseburger #AuCheval #Hogsalt

Foto yang disiarkan oleh Au Cheval (@auchevalchicago) pada

Saya memerintahkan tunggal, yang, seperti yang dibincangkan, datang dengan dua patties diapit di sekitar lapisan lembut keju cair. Di atasnya, burger itu dibancuh dengan bantuan Goldilocks-seperti yang sempurna untuk membantu sos krim Dijion-dan-mayo. Acar yang dihiris nipis juga ada, menyampaikan tang tajam, renyah, serta bawang sehingga dicincang halus sehingga saya mula memanggil mereka “taburan burger” dan enggan merujuk kepada mereka sebagai apa-apa lagi. Ia adalah syurga. Ia adalah burger yang anda tunggu selama lima jam. 

BERKAITAN: 8 Tempat Di mana Semua Kanak-kanak Cool Hang Out di Chicago

Au Cheval - Embed
Kari Skaflen

Aksesori Burger

Biarkan saya menjadi sangat jelas: burger Au Cheval hidup di atasnya sendiri, seperti yang dihidangkan. Tidak semestinya ada alasan untuk mengatasinya dengan apa-apa tambahan, supaya anda tidak dapat memasuki wilayah keramaian. Walau bagaimanapun, mari kita hadapi, kadang-kadang anda memerlukan sedikit keracunan dalam hidup anda. Bagi mereka hari, Au Cheval menawarkan beberapa hiasan burger yang memanjakan. 

Pertama: bacon. Buang segala yang anda ketahui tentang bacon dan gambarkanlah ini: dua keping raksasa perut daging babi, setengah inci tebal dan sangat manis dan berasap sehingga saya berhenti sejenak mendengar cerita teman makan saya ketika saya memasukinya. (Saya benar-benar berkata, “huh?”) 

Adakah kita perlu mengatakan lebih banyak? #bacon #decadent #aucheval #hogsalt

Foto yang disiarkan oleh Au Cheval (@auchevalchicago) pada

Anda juga dialu-alukan untuk memesan topeng telur goreng, atau “cheeseburger à cheval” (Perancis untuk “menunggang kuda”). Setiap telur digoreng dengan sempurna di dalamnya sendiri, telur telur kecil dan tunggangan di atas burger anda (atau kentang goreng!) Dengan cantik seperti joki jaket satin. 

Lebih, anda katakan? Adakah anda tidak dilayan? Jika awak mempunyai untuk pergi lebih jauh dengan burger anda, saya mempunyai usaha baru, pasca Au Cheval untuk anda. Pemilik Au Cheval Brendan Sodikoff kini sedang bekerja keras membina sebuah empayar restoran yang lazat yang akan menjadikan setiap bandar lain di Chicago dengan mata cemburu masakan. Salah satu permata yang berharga ini adalah 3 Green Market, sebuah ruang romantis ruang-ruang yang bergaya di mana mereka melayani burger seperti Au Cheval di atas dengan pastrami buatan sendiri.

Izinkan saya menaip lagi: Rumah. Dibuat. Pastrami. 

BERKAITAN: InStyle Loves Chicago: Panduan kepada Segala Kami  : hati: di Kota Kedua

Jadi, kawan foodie, sekali dan untuk semua: Adakah Au Cheval bernilai menunggu? Tidak semestinya penantian, ia adalah masa bercuti untuk terbang ke Chicago. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map