Bagaimana Melemparkan Pesta Ulang Tahun Anak Anda Seperti Ibu Celebrity

Tema
kimkardashian / Instagram

Alyssa Shelasky

Nov 02, 2017 @ 5:45 petang

Biar saya menghitung cara saya menjadi ibu bapa yang saya tidak pernah fikir saya akan: (1) Saya menyuap anak perempuan saya, Hazel, dengan selipus strawberi, kadang-kadang lollipop strawberi yang dicelupkan dalam susu coklat coklat. (2) Saya biarkan dia menonton filem Disney supaya saya dapat makan sushi dan bekerja, dan dengan kerja, saya bermaksud kedai dalam talian. (3) saya bercakap mengenai kemasukan pra sekolah dan jam perpustakaan seolah-olah mereka adalah hal ehwal antarabangsa yang sengit. (4) Saya suka rakan-rakan ibu saya, seluar ibu saya, dan jus ibu saya (wink).

Jelas sekali saya masuk ke dalam permainan pesta ulang tahun berdaya saing. Kerana, FUN. Tetapi setelah (5) bermula selepas hampir setiap ibu Hollywood di Instagram sejak Hazel dilahirkan, saya sedang mencari sesuatu yang kurang berkemauan keluarga dan lebih banyak Chrissy Teigen membina sebuah pesta zoo petting di halaman belakangnya untuk Luna. Ibu-ibu selebriti: Mereka mungkin seperti kami, tetapi perayaan anak-anak mereka nampaknya wujud dalam stratosfera yang berbeza.

Untuk ulang tahun kedua Hazel, saya menjemput 60 orang ke apartmen kecil Brooklyn kami dan, dengan beberapa minggu sehingga 2 besar, mula merancang. Kami memerlukan ide kreatif, bijak, besar. Jadi saya menyalurkan Gwen Stefani dan Gwyneth Paltrow dan Jessica Alba-dan apa yang saya maksudkan dengan disalurkan adalah saya mencuri semua cubaan parti mereka dan mendapati sudut mesra bajet masuk “Hazelfest” adalah hit! Dia dan rakan-rakannya menari dan menyanyi dan mendapat konyol dan berantakan, dan tiada siapa yang mengalami kekecohan (termasuk saya!). Ikut petunjuk saya. Semak penemuan saya. Berikut adalah cara melemparkan pesta ulang tahun kanak-kanak yang ada apa-apa tetapi asasnya.

BERKAITAN: Fergie Mendedahkan Kostum Halloweennya yang Adorable dengan Son Axl-And Talks Swiping After Josh

VIDEO: Parti Hari Lahir Penelope Disick Kelima Terlalu Comel Untuk Perkataan

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map