Bagaimana Membuang Parti Bachelorette Epik, Menurut Lauren Conrad

Lauren Conrad Exclusive Book Excerpt
Kesopanan: Buku Jalan Dey. © Lauren Conrad 2016

Dalam panduan menghiburkannya, guru gaya hidup yang semakin meningkat Lauren Conrad memberikan tip perancangan parti beliau untuk sebarang majlis, dari mandi bayi ke parti pembantu rumah. Teruskan membaca untuk petikan tentang bagaimana untuk berjaya membuang bash bachelorette. 

Dalam panduan menghiburkannya, guru gaya hidup yang semakin meningkat Lauren Conrad memberikan tip perancangan parti beliau untuk sebarang majlis, dari mandi bayi ke parti pembantu rumah. Teruskan membaca untuk petikan tentang bagaimana untuk berjaya membuang bash bachelorette. 

Lebih banyak

Claire Stern

Mac 29, 2016 @ 9:00 pagi

Parti bachelorette saya benar-benar sempurna, kecuali satu perkara kecil: Saya terlalu sakit untuk menikmatinya. Bersama-sama dengan semua pengiring pengantin saya, saya terbang ke Cabo San Lucas untuk hujung minggu yang panjang dari sinar matahari, pantai, margaritas, dan menari. Kami tinggal di sebuah villa di resort kegemaran saya, yang mana gadis-gadis itu telah dilengkapi dengan semua bachelorette favourette wajib: tudung, kiub ais berbentuk seperti cincin perkahwinan, cookies dengan nama saya akan segera berkahwin, dan banyak lagi. Mereka benar-benar keluar semuanya!

Antara perancangan perkahwinan dan kerja, saya terdesak untuk berehat sedikit dan bersantai … dan perjalanan ini hanyalah perkara.

BERKAITAN: Lihat Pakaian Perkahwinan Romantik Lauren Conrad

Pada malam pertama kami di Mexico, kami pergi keluar untuk makan malam yang menyeronokkan untuk memulakan hujung minggu kami dan sebelum saya boleh memesan margarita pertama saya, saya mula berasa sakit. Saya fikir saya akan pulang lebih awal dan mengetuknya di dalam tunas. Saya berharap selepas tidur malam yang baik, saya akan berasa lebih baik. Pagi keesokan harinya, saya mempunyai selesema perut penuh. Saya cuba mengenakan muka yang baik untuk pengiring pengantin saya yang telah melakukan begitu banyak untuk membuat hujung minggu istimewa ini, tetapi saya hampir tidak boleh minum soda kelab (tembakan tequila keluar dari soalan). Saya menghabiskan sebahagian besar hujung minggu di kerusi lounge. Tidak kira apa yang saya rasa, saya selalu menghargai masa yang dihabiskan dengan teman wanita saya dan ia sempurna dalam banyak cara … tetapi kerana saya sakit, saya tidak mempunyai parti yang saya selalu bayangkan.

BERKAITAN: Di dalam Penthouse Beverly Hills Lauren Conrad

Itulah sebabnya saya memerlukan “do-over.” Saya mengakui saya benar-benar digunakan Rayakan sebagai alasan untuk mempunyai peluang kedua di parti bachelorette saya. (Maksud saya, jika anda akan mendapat redo sebarang perayaan, mengapa tidakkah ia menjadi bachelorette anda !?)

Saya tidak boleh meminta semua orang untuk menyelinap selama hujung minggu di Mexico lagi, tetapi saya masih mahu merawat tindakan seperti percutian. Saya menjemput sekumpulan teman wanita tempatan untuk bash hari pantai tropika di rumah saya di Laguna, lengkap dengan koktail buah-buahan, permainan konyol, dan memanjakan. Kerana saya tidak mencuba untuk menyalin semula bachelorette saya yang pertama, saya bersandar pada tema Hawaii (berfikir: nanas, pokok palma, dan flamingos!) Dan memilih warna-warna cerah seperti tangerine, aqua, raspberry, bubblegum pink, dan pepaya. Segala-galanya diperlukan untuk bermain-main dan cerah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 20

map