Bagaimana Membuang Parti Bertema Shakespeare Chic Seperti Kyle MacLachlan

Shakespeare Party - Lead 2016
Kesopanan

Joanna Bober

22 Mei 2016 @ 9:30 pagi

Ia adalah malam musim semi baru-baru ini di Hollywood Hills dan pelakon Kyle MacLachlan sedang membuang pesta di rumahnya. Walau bagaimanapun, ini bukan duduk purata anda. Ia adalah makan malam untuk Los Angeles County Museum of Art (aka LACMA) untuk meraikan Jawatankuasa Pemungutnya-dan tema acara itu adalah Shakespeare. Konsep ini bukanlah pilihan rawak untuk tesis yang memiliki kebun anggur menghasilkan wain yang dipanggil Diusahakan oleh Bear (nama rujukan arah pentas Shakespearean dalam permainan A Winter’s Tale). Dan di luar itu, 2016 menandakan 400 tahun sejak Shakespeare hidup. Bintang-bintang yang diselaraskan untuk petang penghormatan kepada The Bard, dan sejumlah visual berkembang yang mungkin anda ingin meminjam untuk petang malam anda yang sedang berlangsung dari masa kini dan akhir tahun ketika ulang tahun masih berlaku.

Klik melalui galeri gambar di atas dan mencuri beberapa gagasan pintar, super visual yang diimpikan oleh MacLachlan sendiri, yang kebetulan mempunyai bakat yang berbeza untuk menghiburkan dengan lucu. Beberapa senjata rahsia muncul pada gambar di atas, iaitu tetamu dengan kuasa bintang seperti Amanda Seyfried (dia adalah bintang co MacLachlan dalam reboot akan datang Puncak Berkembar, perdana pada tahun 2017), dan dua koki terkenal Los Angeles, Jon Shook dan Vinny Dotolo dari restoran hotspot Animal.

BERKAITAN: 20 Tips Parti Melontar Terbaik Pernah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 31

map