Bagaimana Mengumpul Seni, Sama ada Anda Belanja $ 24 atau $ 2,400

Petua for Starting an Art Collection
Diberkati oleh Twyla

Judy Brumley

26 Feb, 2018 @ 11:15 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak ada peraturan yang berkaitan dengan pengumpulan koleksi seni peribadi, yang sebenarnya adalah mengapa membina satu dari bawah boleh kelihatan seperti prestasi yang mustahil. Sebenarnya, ia lebih mudah daripada yang anda harapkan. 

Di samping tidak mengetahui di mana untuk bermula, mengumpul seni mungkin kelihatan seperti hobi yang mahal. Pasti, lukisan Andy Warhol yang asli boleh menelan kos lebih daripada 100 juta dolar tetapi pembelian kerja dari seorang artis yang akan datang atau cetakan dari Internet tidak akan meletakkan penyimpan dalam simpanan hidup anda. Nasib baik untuk kita, kita hidup di zaman DIY, jadi siapa yang mengatakan koleksi anda tidak boleh memasukkan beberapa ciptaan buatan sendiri?

VIDEO: #AskKat: Bagaimana Meletakkan Bersama Galeri Galeri Seni Sempurna

 

Menurut Clarissa Hulsey Bailey yang merupakan Pengarah Perhubungan Pereka di Twyla, lima tips ini dapat membantu anda membuat koleksi seni peribadi sama ada bajet anda adalah $ 24 atau $ 2,400. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 56

map