Bernilai SALT: App Baru Membolehkan Anda Bookmark dan Kongsi Restoran, Bar, dan Kafe

Kenapa kita selalu mendengar dan membaca tentang restoran baru yang menakjubkan, tetapi kita tidak boleh mengingatkan mana-mana daripada mereka apabila ia sebenarnya tiba masanya untuk memilih tempat untuk makan malam?

Jika anda seperti saya, anda menyimpan senarai restoran dan bar yang sentiasa tidak teratur dan tidak teratur di dalam nota iPhone anda, sering lupa untuk memasukkan setiap masakan dan lokasi tempat. Apa gunanya senarai melanda restoran apabila anda perlu masuk ke Google untuk mengetahui siapa yang berada di Timur Village dan berkhidmat pizza?

BERKAITAN: 5 Tips untuk Menjadi Penghuni Terbaik Terbaik Ever

Dan kemudian kawan memperkenalkan saya kepada SALT, aplikasi mudah alih yang membantu penanda buku, menyusun, dan berkongsi tempat makan, bar dan kedai kopi kegemaran mereka (percuma; hanya pada iTunes). Selain mempunyai antara muka yang ramping dan mudah digunakan, SALT membolehkan anda membuat dan berkongsi sub-senarai (iaitu “Tempat Tarikh” atau “Pusat Kegemaran”), menambah nota, dan juga memanggil Uber di dalam aplikasinya untuk sampai ke destinasi yang dikehendaki. Apabila memuat naik restoran baru, aplikasi secara automatik menjana alamat dan penutupan / masa pembukaan, bersama dengan jarak semasa anda dari lokasi itu. SALT juga memberi pengguna pilihan untuk mengimport lokasi dari Instagram-jika pal snap foto di bar yang anda mahu lawati, anda hanya suka foto dan tag @savetosalt, dan ia akan ditambah lagi ke restoran maya anda Rolodex. 

Bagi anda yang menyukai konsep tetapi tidak dapat membungkus minda anda dengan memuat naik setiap entri secara manual dari senarai anda yang sedia ada, jangan takut! Anda hanya boleh menghantar e-mel kepada SALT, dan mereka akan melakukan semua kerja keras untuk anda.

Garam App
Kesopanan

BERKAITAN: Cara Memasang Bowls Aussie Brekkie Anda Sendiri

Pada masa ini, semua tindakan di belakang ini dilaksanakan oleh Vivek George dan Rudd Taylor, pengasas aplikasi. “Kami mempunyai beribu-ribu orang menggunakan apl ini di seluruh dunia,” mereka menerangkan, yang memberi penekanan kepada keupayaan SALT untuk berkongsi syor dan senarai penuh secara lancar. “Biasanya, kami beralih kepada rakan dan keluarga kami untuk cadangan yang paling boleh dipercayai. Terdapat begitu banyak tempat dengan makanan dan koktel yang menakjubkan yang boleh disarankan rakan-rakan anda, tetapi tidak semestinya muncul dalam senarai ‘terbaik’ dalam talian. Aplikasi ini memberi anda akses segera kepada semua cadangan peribadi tersebut. “

Dan SALT bukan hanya untuk makanan makanan-George dan Taylor mengatakan ia juga merupakan alat yang sangat baik untuk merancang penggambaran kumpulan dan perjumpaan, atau hanya untuk individu yang teratur yang menikmati membuat senarai. Paging semua keperibadian Jenis A … restoran anda menanti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 80

map