Bertemu dengan Chrissie Rucker, Jawapan Britain kepada Martha Stewart

Selamat Datang di Kind of a Big Deal, siri yang diperuntukkan untuk memperkenalkan wanita berkuasa yang memecah sempadan dalam bidang mereka. Anda akan bertemu dengan bintang-bintang yang semakin meningkat dan mendapatkan selendang di dalam bagaimana mereka membuatnya, apa yang sedang mereka kerjakan sekarang, dan apa yang seterusnya.

The New York Times telah memanggilnya Martha Stewart dari Britain, dan Chrissie Rucker pasti hidup sehingga perbandingan. Pengusaha wanita berusia 48 tahun itu adalah pengasas jenama gaya hidup yang amat berjaya The White Company (tahun lepas sahaja, syarikat itu menjual 200 juta pound jualan). Sekarang wanita perniagaan wanita terkaya Britain mempunyai pemandangannya di wilayah baru: Amerika Utara.

Minggu lalu, Rucker membaptis kedai nyanyian pertamanya di NYC dan sudah ada rancangan untuk membuka lokasi kedua di Short Hills, NJ. Kami menjumpai Rucker di perdana barunya untuk bercakap membina perniagaan yang berjaya, menjadi ibu yang bekerja, dan apa yang seterusnya untuk The White Company.

VIDEO: Kempen NARS Fall 2017 Bella Hadid

Kerja pertama anda berfungsi GQ dan Pengantin majalah, kemudian di jabatan PR di Clarins, dan akhirnya sebagai penolong editor kecantikan kesihatan dan kecantikan di Harpers & Queen (sekarang Harper’s Bazaar). Adakah latar belakang anda membantu anda dalam perniagaan anda sama sekali?

Ya, itu latihan yang hebat. Begitu banyak daripada yang saya pelajari dari industri itu, saya menarik untuk ini. Dalam majalah, anda belajar dengan dibuang ke dalam hujungnya. Jika seseorang menghilang pada pemotretan, anda perlu melakukan penangkapan itu. Anda perlu gaya. Anda perlu menulis. Semuanya. Apabila saya pergi Harpers & Queen, perkara pertama yang perlu saya lakukan adalah menembak risalah, dan kerana saya tidak mempunyai wang untuk membayar orang lain, saya melakukan semua.

Idea untuk The White Company datang daripada memberikan rumah baru teman lelaki anda?

Ya, sebelum dia tinggal di flat yang disewa. Tetapi cita rasanya amat mengerikan. Dia mempunyai selimut burgundy dan selimut coklat, tuala perang-ia adalah padat sarjana muda klasik. Oleh itu, apabila dia membeli rumah pertamanya, yang benar-benar kosong, saya fikir saya akan memberikannya dan menunjukkan kepadanya bahawa saya adalah isteri material-kita telah bertarikh selama empat tahun pada ketika itu. Dan kemudian saya mengalami krisis keyakinan yang besar ini ketika saya pergi membeli-belah kerana saya tidak tahu bagaimana untuk melakukan ini atau di mana untuk bermula.

Jadi anda mula dengan putih.

Saya hanya simpan dengan mudah dengan pendekatan “kurang lebih”. Saya membeli selimut selimut putih, cina putih, tuala putih, tuala putih, jubah putih, dan itu mendapat asas-asas rumah dan berjalan.

Adakah dia suka?

Dia sebenarnya! Dan sekarang kita sudah berkahwin, jadi taktik saya bekerja.

Apakah matlamat awal anda?

Apa yang saya dapati apabila saya pergi membeli-belah adalah terdapat dua hujung skala yang jelas. Anda mempunyai pereka, fabrik yang indah, indah, yang sangat mahal atau anda mempunyai jalan yang tinggi, yang mempunyai kualiti yang lebih miskin, tidak direka dengan baik, seringkali lebih murah. Tiada apa-apa di tengah. Sudah cukup, kakak ipar saya baru saja membeli sebuah rumah dan dia baru saja melakukan perkara yang sama. Dia membeli tuala putih, cina putih, katil putih, dan dia berkata kepada saya, “Hei, tidakkah ia hebat jika ada sebuah syarikat yang hanya menjual benda-benda putih?” Dan itu!

BERKAITAN: Runway Wildest Kelihatan dari Moschino’s Resort 2018 Show

Besar Deal - Rucker - Embed -3
Kesopanan

Bagaimana anda mendapat perniagaan dari tanah?

Saya menjalankan kerja di Harper selama enam bulan selepas saya mempunyai idea itu, tetapi saya mula melakukan perjalanan pada hujung minggu untuk mencari kilang-kilang. Dan apabila saya dapati bahawa kilang Eropah pertama di mana saya dapati saya boleh membeli seprai dan menjualnya dengan harga £ 85, sedangkan jenama berjenama menjualnya dengan harga 250 paun, saya fikir, “Baiklah, ini boleh berfungsi.” risalah kepada rakan-rakan, kawan kawan, semua wartawan yang saya tahu, dan ia secara senyap-senyap mula berlaku.

Suamimu, Nick Wheeler, mengasaskan syarikat pakaian miliknya sendiri Charles Tyrwhitt. Adakah dia sangat membantu pada permulaan segala-galanya?

Dia mengajar saya bagaimana mereka melancarkan perniagaan katalog dan itu memberi saya keyakinan bahawa saya boleh melakukan ini. Ada saat-saat lain ketika saya berbunyi sebuah kedai London yang berorientasi di rumah berpura-pura menjadi wartawan. Saya berkata, “Saya menulis artikel untuk The Times“Dan saya bertanya sama ada mereka boleh memberitahu saya berapa peratus jualan linen mereka berwarna putih. Mereka berkata, “Secara konsisten lebih 50 peratus.” Jadi, saya fikir, jika terdapat permintaan seperti itu, saya dapat melakukan ini.

Anda berkata anda ingat satu Wanita cantik-momen esque yang anda ada semasa anda mencari bahagian awal itu.

Ya, saya masih ingat ketika saya pergi ke salah satu kedai serbaneka dan seorang pekerja mengatakan sesuatu seperti, “Mungkin anda ingin pergi ke kedai jenama murah.” Saya rasa seperti saya ketika itu Wanita cantik apabila mereka tidak berkhidmat kepadanya. Jadi itulah sebab pengalaman pelanggan sangat penting buat saya sekarang. Saya cuba sangat berfikir seperti pelanggan.

Apa yang anda fikir adalah rahsia kejayaan anda?

Kami sumberkan segala-galanya secara langsung dan reka bentuk 99 peratus dari semua yang kami buat, jadi anda tidak dapat mencari di tempat lain. Dan kami terlalu obsesif mengenai butiran dan kualiti. Saya memandu pasukan gila kadang-kadang. Apabila mereka membawa produk, saya sering akan berkata, “Ooh, itu bagus, tetapi jika kita melakukan ini, kita boleh membuatnya lebih baik!”

Besar Deal - Rucker - Embed -1
Kesopanan

BERKAITAN: 6 Pakaian untuk Setiap Tiap Selena Gomez dalam Video “Bad Liar”

Bagaimana anda membina kesetiaan pelanggan pada jenama anda, terutamanya apabila anda mengkhususkan diri dalam satu warna sahaja?

Saya cuba mendapatkan keseimbangan produk yang hebat, pengalaman hebat, dan momen inspirasi untuk pembeli kami. Orang sepatutnya dapat masuk ke kedai dan menyemak imbas dengan cara yang sangat santai. Apabila mereka memerlukan bantuan, jika mereka mahu bantuan, kami ada di sana. Tetapi jika mereka tidak, kami akan membiarkan mereka. Itu sangat unik di pasaran Amerika. Tetapi itu adalah bagaimana kita melakukannya di rumah-itu hanya cara kita.

Adakah anda mempunyai nasihat untuk memelihara kulit putih dan, baik, putih?

Setelah tumbuh di pedalaman British dengan kuda, traktor, dan banyak lumpur, saya benar-benar menghargai bahawa warna putih boleh menjadi warna rumit. Saya akan mencadangkan membeli detergen bukan biologi yang tidak mengandungi pemutih optik, agen pelunturan atau enzim, kerana ini boleh menyebabkan warna pudar atau menjadi patah.

Kedai utama ini di New York City adalah kedai pertama anda di Amerika Utara.

Ia adalah kedai pertama kami di Amerika.

Apa yang membuatkan anda mahu berkembang ke pasaran ini?

Kami mahu melakukannya selama berabad-abad. Kemudian dua tahun yang lalu kami memulakan laman web A.S. untuk mengetahui mengenai pengguna Amerika. Kami mendapati bahawa sebenarnya, pelanggan Amerika kami mempunyai rasa yang sangat mirip dengan asas U.K kami. Dan saya masih percaya bahawa sangat cantik untuk mempunyai sesuatu di tangan anda. Orang suka melihat, menyentuh, dan merasakan produk daripada melakukan segala sesuatu secara digital. Ia memberi anda perspektif yang berbeza dan keyakinan diri terhadap produk.

Apa yang menjadi cabaran terbesar yang berkembang kepada U.S.?

Baik untuk satu, saiz katil anda berbeza. Kami perlu membuat semula semua tempat tidur dalam pelbagai saiz. Dan undang-undang anda untuk pajama dan pakaian tidur kanak-kanak adalah sama sekali berbeza dengan undang-undang U.K. Mereka perlu sesuai dengan cara yang berbeza. Jadi pada masa ini, kami tidak dapat membawa mana-mana pakaian tidur kami. Tetapi kami sedang berusaha mengenainya. Dan kemudian kerumitan yang datang dengan pembukaan di negara lain yang agak jauh. Tetapi kami sangat teruja. Kami ada pasukan U.K. yang telah datang ke sini untuk mengurusnya. Dan kedai kedua kami dibuka di Short Hills, NJ Disember ini.

Nasihat apa yang boleh anda berikan kepada seseorang yang ingin memulakan perniagaan kecilnya sendiri?

Sekiranya anda mempunyai sesuatu yang anda benar-benar mempercayai, cobalah untuk melakukannya dan lakukannya. Di rumah, saya melihat banyak orang mempunyai idea, tetapi mereka tidak pernah mendapatkan produk yang dibuat. Saya fikir ia hanya akan membiasakannya – menjadikan produk pertama anda. Dan saya fikir ia adalah baik untuk memulakan perlahan-lahan, mencari pembekal yang boleh dipercayai, selalu mengupah orang yang lebih baik daripada anda, dan lihat bagaimana ia berlaku. Pada setiap masa, anda belajar bagaimana membina kesilapan anda.

Adakah itu yang membuatkannya menarik untuk anda, belajar sesuatu yang baru setiap hari?

Bagi saya, saya benar-benar suka perkara yang kami hasilkan. Ia tidak semestinya berasa seperti kerja. Dan saya menyimpan perniagaan saya secara peribadi. Kami tidak berkembang dengan cepat pada mulanya, kami berkembang perlahan-lahan, secara organik. Dan saya tidak pernah mengambil pelabur. Suami saya selalu berkata, “Terdapat dua jenis perniagaan, kelinci dan kura-kura.” Syarikat Putih pastinya kura-kura.

Besar Deal - Rucker - Embed -2
Kesopanan

BERKAITAN: Pro-Imigresen T-Shirt Setiap orang Memakai Hak Sekarang

Sebagai seorang wanita dalam perniagaan, adakah anda pernah merasakan bahawa anda menghadapi cabaran tambahan dalam perjalanan ke puncak?

Saya tidak pernah terfikir sama seperti itu sama sekali. Saya fikir wanita hebat seperti saya katakan dan membuat perkara berlaku.

Saya juga berfikir begitu juga.

Sebenarnya saya ingat, ada satu pembekal. Saya pergi menemuinya dan dia berkata, “Anda terlalu kecil, saya tidak akan membekalkan anda.” Tetapi lima tahun kemudian, saya kembali dan mereka terdesak untuk membekalkan kami. Jadi itulah satu-satunya “Adakah anda akan benar-benar melakukan ini? “saat.

Adakah anda membiarkan mereka menjadi pembekal?

Kami telah lakukan. Saya tidak percaya mempunyai peperangan.

Anda juga seorang ibu empat. Bagaimanakah kamu buat kerja ibu kerja?

Bagi saya, ia mempunyai pasukan cemerlang dan benar-benar jelas siapa yang melakukan apa. Saya tahu apa kekuatan dan kelemahan saya, di mana saya boleh menambah nilai dan di mana ia lebih baik untuk membiarkannya. Saya sangat bernasib baik. Apabila perniagaan itu berumur lapan tahun dan saya akan mempunyai bayi pertama saya, ketika itulah saya tahu bahawa saya akan berjuang untuk menjalankan semuanya sendirian. Oleh itu, saya mengupah pengarah urusan pertama saya dan kami bekerja keras untuk mencipta satu pasukan-dari sana ia adalah tentang visi yang jelas.

Bagaimana anda mengendalikan tekanan menjalankan perniagaan anda sendiri dan berkembang seperti ini?

Saya fikir anda cenderung merasa tertekan apabila pasukan anda tidak cukup di mana perlu. Bagi saya, enam tahun lalu, saya mempunyai masa ketika saya mempekerjakan Ketua Pegawai Eksekutif saya yang seterusnya dan kami berkembang dengan sangat pantas dan banyak perkara yang datang kepada kami. Itulah ketika kami memutuskan untuk menyatukan untuk tahun berikutnya. Kami memutuskan apa yang akan kami lakukan dan apa yang kami tidak akan lakukan dan kemudian kami bergerak ke hadapan.

Adakah anda akan berkembang ke mana-mana negara lain dalam masa terdekat?

Saya seorang yang beriman yang besar dalam fokus dan kita benar-benar mahu meletakkan hati dan jiwa kita untuk membuat kerja Amerika. Oleh itu, kami akan menumpukan perhatian untuk itu untuk beberapa tahun akan datang dan melakukan pengembangan antarabangsa lagi apabila kami bersedia.

Lawati Syarikat Putih dalam talian di us.thewhitecompany.com, dan jika anda berada di NYC, lawati perdana baru mereka di 155 5th Ave.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map