Brooklyn Mendapatkan Pesta Makanan & Wain Pertama

Jika anda mencari alasan untuk melawat Brooklyn musim sejuk ini, kami mempunyai beberapa berita hebat. New York yang paling trendi (maaf, Manhattan, tetapi anda tahu ia benar) akan menjadi tuan rumah Festival Makanan & Wain yang pertama dan, percayalah, anda tidak akan terlepas. 

Acara yang berlangsung pada 17 dan 18 Februari 2017, membentuk sambutan sebenar adegan kuliner yang luar biasa dan luar biasa di Brooklyn yang membawa bersama 150 restoran terbaik, koki, dan tukang-tukang di kawasan itu. Juga pada penampilan jam yang penuh dengan program chef selebriti dan pencinta dunia makanan seperti Mario Batali, Tom Colicchio, Carla Hall, dan Frank Falcinelli.

“Brooklyn adalah salah satu destinasi masakan paling menarik di dunia,” kata Nilou Motamed, Makanan & Wain Ketua Editor. “Sebagai seorang peminat Brooklyn yang lama, saya tidak boleh menjadi lebih teruja untuk menjadi tuan rumah acara tandatangan terbaru kami di borough yang hebat ini dan membawa satu pengalaman yang hebat kepada penonton makanan yang ghairah. Dengan akses kepada chef yang bijak, makanan tempatan yang autentik dan pencipta dan pengrajin yang bijak, ini akan menjadi perayaan sumbangan tunggal Brooklyn kepada zeitgeist kuliner. “

BERKAITAN: 5 Cara Delicious untuk Merayakan Hari Pasta Negara

Acara perayaan termasuk Grand Tasting pada hari Jumaat dan Sabtu dengan makanan dan wain yang tidak terhad (#youarewelcome). Sudah tentu, kerana ia adalah Brooklyn yang kita sedang bercakap tentang, juga mengharapkan untuk mendengar banyak kumpulan besar dan muzik live.

Tiket untuk festival itu akan dijual pada hari Khamis, 20 Oktober pukul 10 pagi dan boleh dibeli secara dalam talian melalui Ticketmaster.

Kami tiba-tiba teruja tentang musim sejuk di New York.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 18

map