Catherine dan Sean Lowe Sarjana Milik Sekarang Mempunyai Koleksi Perabot

Sean and Chelsea Wayfair Collection - LEAD
Julia Lauren Photography

LEIGH GOTZMER

Apr 01, 2017 @ 11:30 pagi

Jika anda, seperti kami, teruja dengan kebahagiaan apabila berakhirnya Bachelor 17 dengan Sean Lowe mengusulkan (kemudian) Catherine Giudici (peringatan: mereka menunggang seekor gajah ke matahari terbenam di Thailand), anda akan teruja untuk mendengar bahawa pasangan masih kuat. Begitu banyak sehingga mereka kini melancarkan perniagaan bersama. Sean dan Catherine telah berkahwin tiga tahun sekarang dan mempunyai seorang anak perempuan berusia sembilan bulan yang gila-gila, Samuel-dan, pada hari ini, adalah pereka barisan perabot yang amat bangga, Rumah oleh Sean & Catherine Lowe, dengan kerjasama Wayfair.

“Kami telah merancang sofa kami dengan keluarga dalam minda,” kata Sean baru-baru ini InStyle. “Kami mahu mereka menjadi destinasi-tempat yang anda nantikan sepanjang hari kerana tidak kira betapa bertenaga hari itu, anda tahu anda akan menghabiskan malam anda meringkuk dengan orang yang anda suka menonton rancangan atau filem kegemaran anda di sofa yang paling selesa di dunia. ” Koleksi ini mempunyai lapan keping dari kerusi hingga sofa dan keratan.

VIDEO: Lihat Berapa Banyak Sarjana Muda Cincin Penglibatan Really Cost

Mereka yang mengikuti Sean atau Catherine (atau kedua-duanya, dalam kes ini) di Instagram tahu bahawa pasangan yang bersantai (dalam keratan Chelsea mereka) bersama-sama tetap bersama, jadi kami mempercayai mereka mengenai perkara ini. Saya rasa satu-satunya soalan ialah: Adakah anda akan menerima perabot mereka? Tatal ke kedai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 50

map