Christy Turlington Burns Mahu Anda Beli Buku Meja Kopi ini

Lebih baik Things Book - Patricia Lansing, Christiane Lemieux, Christie Turlington- Lead
Vladimir Weinstein / BFA / REX / Shutterstock

Rachel Bashein

30 Okt 2016 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Awal bulan ini, Christy Turlington Burns dan Patricia Lansing menganjurkan parti pelancaran untuk buku baru dan benar-benar menakjubkan Perkara-perkara yang Sulit: Perabot, Tekstil, dan Butir-butir yang Habis-habis ($ 39; amazon.com) oleh Christiane Lemieux, pengasas Cloth & Company syarikat yang dipesan terlebih dahulu. Di dalamnya, Lemieux meneliti asas reka bentuk: kualiti.

Berunding dengan pihak berkuasa mengenai perkara ini, dia membentangkan pembaca dengan unsur-unsur asas hiasan rumah dan hiasan-dinding, lantai, perabot, tekstil, dan aksesori-dan mengarahkan mereka bagaimana mengenal pasti kualiti bentuk dan ketukangan di dalamnya. “Buku ini bermula sebagai perjalanan reka bentuk dan akhirnya menjadi ensiklopedia bebas seni hiasan dengan menyelam yang mendalam kepada segala sesuatu dari dinding untuk mengetahui cara menilai koleksi,” kata Lemieux, yang bercakap dengan banyak pakar dalam pelbagai bidang yang dia tidak dapat menghadkannya kepada satu topik. “Saya mahu memasukkan semuanya,” katanya.

BERKAITAN: 6 Mesti Baca Buku

Sumber ini pasti akan menarik perhatian orang-orang yang sudah mahir di pedalaman rumah, tetapi memandangkan ruang lingkupnya yang luas, ia juga akan membuktikan tidak ternilai kepada yang belum tahu. Dengan bimbingan Lemieux, sesiapa sahaja boleh belajar bagaimana mengenali gaya yang unggul dan mewujudkan ruang untuknya di rumahnya sendiri. Tetapi anda tidak perlu mengambil perkataan kami untuknya. “Perkara yang lebih baik adalah hadiah yang sempurna. Ia adalah bahagian yang sama dengan objek ensiklopedia dan reka bentuk. Buku ini adalah satu kemestian untuk meja kopi mana-mana pencinta reka bentuk dalam hidup anda, “kata Turlington Burns.

VIDEO: Pergi ke Rumah L.A. Lea Michele

Tatal untuk mendedahkan tujuh pelajaran gaya yang kami pelajari dari Lemieux Perkara yang lebih baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 72

map