Di dalam rumah Beverly Hills $ 5.25 juta di Kate Upton dan Justin Verlander

Kate Upton and Justin Verlander Home - LEAD
Steve Granitz / WireImage

Jane Asher

Disember 02, 2016 @ 5:30 petang

Kate Upton dan Justin Verlander secara rasmi membeli sarang cinta mereka! Selepas mendedahkan pertunangan mereka ke dunia di May-Upton, dia memulakan kerjayanya di Met Gala 2016-pasangan itu mengambil langkah seterusnya yang sesuai dalam hubungan mereka: membeli rumah bersama.

Trulia telah melaporkan bahawa 5,521 kaki persegi yang terletak di Los Angeles kejiranan Beverly Hills, mempunyai ruang tamu dan bilik keluarga konsep terbuka, suite utama yang besar dengan almari ganda dan bilik mandi, tiga tetamu (atau anak-anak masa depan) bilik tidur, bilik pembantu rumah, dan ruang tamu tambahan yang luas, yang mana pasangan itu boleh dengan mudah menukar ke pejabat, studio, atau bilik media, dan dilengkapi dengan pintu masuknya sendiri yang berasingan. Lot 1.5 ekar juga mempunyai kolam renang yang besar, kawasan spa, gelanggang tenis, dan banyak teres untuk BBQ dan nongkrong di California sun.

VIDEO: Langkah Di dalam Airbnb Beverly Hills Karlie Kloss

 

 

BERKAITAN: Kate Upton Makan Donut Semasa Bekerja, Menjadi Harta Karun Negara

Tatal ke bawah untuk melihat di dalam rumah baru yang cantik. Memandangkan saiz dan latar belakang yang luas, mungkin mereka akan mempunyai perkahwinan di rumah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map