Hari Petang Ahad Venice di Venice Lebih Daripada Kedai untuk Tudung Percuma

Jika anda fikir Ahad Ahad petang hanyalah sebuah kedai syal, berfikir lagi. Apa yang bermula sebagai amalan pendiri Matthew Schildkret untuk membuat selendang untuk kawan-kawan dan keluarga telah berkembang menjadi jenama Venice yang unik yang menawarkan pelbagai barangan.

Venice Beach Scarves - TOUT and EMBED
Kesopanan

BERKAITAN: Kenapa Los Angeles Mempunyai Moment

Dengan kedai dandanan yang baik di Lincoln Blvd. (bersiar-siar di antara kedai-kedai yang baru dibuka Christy Dawn dan Bassike), Ahad Ahad Petang menawarkan ascots, sapu tangan, selimut, ya, selendang, semua tangan buatan tangan di tapak oleh Schildkret. Kedai ini juga menyimpan barisan pakaian vintaj yang telah diubahsuai (memikirkan jaket kanvas yang kukuh) dan tisu kapas ultra-lembut, ultra tipis. Tetapi kejutan sebenar adalah pengumpulan barang-barang global yang hanya terdapat di kedai: pakaian vintaj yang dipilih dari Amsterdam, lampu buluh Edison yang dibuat oleh seorang wanita California, buku-buku kanak-kanak terinspirasi, sudu kayu buatan tangan, barangan kulit, lilin, buku nota dan kad ucapan.

Etos jenama sangat berakar umbi dalam komuniti dan banyak persembahannya dibuang dari rangkaian teman berbakatnya. Hadiah Blankies Nest kepada kanak-kanak di sistem penjagaan angkat Los Angeles, dan ia mengumpul kain sekerap untuk kumpulan penyelamat haiwan tempatan MaeDay’s katil anjing.

RELATED: InStyle Editor Fave Cuyana Kini Mempunyai Kedai di Venice

Mantra Ahad Ahad, “Benang dan Terberkat,” melalui seluruh rangkaiannya-dari bahan-bahan yang terpilih untuk menghiasi kain-kain yang diilhami secara rohani, sehingga dapat mencetuskan minat dalam perjalanan, pengembaraan, dan mencari jiwaselepas anda selesai dengan terapi runcit anda sesh, itu.

1920 S. Lincoln Blvd .; 310-450-0290; latesundayafternoon.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 29

map