Ini Swimsuit Dada Hairy Adakah Freaking Out Internet

Media sosial menjadi liar Isnin apabila minggu bermula dengan imej baju renang dada berbulu muncul di sekitar ‘bersih … dan orang mendapati ia adalah 100 peratus sebenar.

The Sexy Dada One Piece Swimsuit boleh didapati di Kekasih (belovedshirts.com; $ 44.95), dan mempunyai dada porta seorang lelaki berbulu yang menutupi seluruh bahagian depan pakaian, dan berbulu belakang di belakangnya. Baju renang itu terdapat dalam tiga warna yang berbeza untuk menyamai warna kulit-semulajadi, tan, dan gelap-dan enam saiz.

Bagaimana baju renang itu datang dan mengapa sesiapa yang akan mengosongkannya ke pantai (atau mana-mana sahaja) tidak jelas … tetapi ia berlaku. Ambil ibu ini, misalnya, yang berjalan keluar dari bilik mandi memakainya, dan menyebabkan anaknya menjerit dengan kengerian.

Buat ’em berkata WTF ��FREE penghantaran AS ��Link dalam bio

Pos yang dikongsi oleh Baju Kekasih (@belovedshirts) pada

 

Bagi mereka yang mahu reaksi yang sama, terdapat berita baik. Baju Kekasih memberi peminat peluang untuk memenangi baju renang dada berbulu di Instagram.

����WIN THIS SUIT The Swimsuit Sexy Dada kami telah berada di mana-mana baru-baru ini, dan kami fikir anda berhak anda sendiri. Hanya ikuti langkah-langkah di bawah dan anda boleh memenangi satu saiz dan bayangan pilihan anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah: 1f2fbf Ikut kami 2fetusRepost foto ini dengan hashtag #BelovedShares 3disarkan SMS di bawah supaya kami dapat mencari entri anda

Pos yang dikongsi oleh Baju Kekasih (@belovedshirts) pada

 

Dada berbulu di pantai untuk semua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 81

map