Inilah Di Mana Anda Boleh Cari Kendall Jenner Chowing Down Semasa New York Fashion Week

Kendall Jenner's Favorite N.Y.C. Eats LEAD
Antonio de Moraes Barros Filho / FilmMagic

Hana Asbrink

Sep 13, 2016 @ 1:15 petang

Seperti Minggu Fesyen New York yang menembusi gear tinggi, semua mata beralih ke landasan untuk trend terbesar musim depan. Kendall Jenner, yang popularnya dalam dunia pemodelan mungkin disaingi hanya oleh BFF dan rakan wanita It, Gigi Hadid, sentiasa bersenang-senang untuk menonton gaya dan gaya luarnya. Tetapi percaya atau tidak, dari catwalk, anda mungkin terkejut mengetahui bahawa gadis ini suka makanannya juga. Ya, itu badan, mereka abs, tahu apa yang baik.

Anak berusia 20 tahun baru-baru ini mengambil aplikasinya untuk berkongsi tempat kegemarannya untuk melawat ketika melawat N.Y.C., dan kami mendapati diri mereka mengangguk dengan persetujuan penuh dengan picksnya. Seorang gadis selepas hati kita sendiri! Dan sementara kita cukup yakin bodinya yang enak dapat didorong dengan banyak buah, sayuran hijau, dan protein tanpa lemak, sebagainya untuk mengetahui bahawa salah satu model tertinggi di dunia tahu tahu ke mana harus pergi ketika kesukaan pasta itu. Tatal ke dan simpan senarai ini untuk kali seterusnya anda mendapati diri anda mencari tempat untuk nosh di N.Y.C.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map