Kami Mencuba 3 Perkhidmatan Penyediaan Makanan Sihat-dan Inilah Apa yang Anda Perlu Tahu

Hari-hari ini, nampaknya anda boleh mendapatkan apa sahaja yang dihantar terus ke pintu anda. Craving McDonald tetapi tidak mahu memakai seluar? Postmates boleh membantu. Perlu pakaian kering dibersihkan tetapi anda terlalu sibuk (atau malas) untuk menggugurkannya sendiri? Itu adalah Rinse. Mahu membuat makan malam tetapi berhenti secara fizikal oleh kedai runcit bukan pilihan? Hello, Blue Apron. Tetapi bagaimana jika anda mahukan hidangan yang segar dan sihat dan anda tidak mahu memasaknya? Nah, kami mempunyai berita gembira: ada juga perkhidmatan penghantaran untuk itu.

Kerana kita bekerja sepenuh masa dan juga mempunyai kehidupan di luar pekerjaan kita, kita semua untuk penghantaran makanan pra-dibuat, tetapi kita tidak pasti di mana untuk bermula. Oleh itu, seperti mana-mana editor yang baik, kami memutuskan untuk mencuba beberapa pilihan yang berbeza untuk diri kami, dan kini kami melaporkan kembali kepada anda. Baca di bawah untuk melihat pilihan kami untuk Southern California, dan pastikan anda menyemak perkhidmatan penghantaran makanan tempatan anda sendiri.

VIDEO: Inilah Bilakah Worth untuk Beli Organik

 

Kooshi
Dengan hormat Kooshi Gourmet (2)

Kooshi Gourmet

Kooshi Gourmet telah dicipta oleh dua chef dengan hasrat untuk makanan segar dan sihat. Semua makanan mereka dibuat setiap hari dan dihantar awal pagi sebelum anda mempunyai kopi. Pilihan mereka adalah tidak berkesudahan berdasarkan keinginan, tidak suka, dan alergi makanan, dan semuanya bersumber dari organik dan tempatan.

Bagaimana ia berfungsi: Anda boleh memilih daripada empat pilihan berbeza-Tandatangan, Paleo, Pescetarian, dan Vegetarian-atau anda juga boleh membuat program makan peribadi. Dengan pilihan untuk satu, dua atau tiga kali sehari, anda boleh menyesuaikan pelan anda sepenuhnya. Kooshi kini melayani kawasan Greater Los Angeles.

Berapa kosnya: Terdapat pilihan untuk pelan 1500 kalori setiap hari pada $ 58.50 sehari, atau 2500 kalori untuk $ 65.50 sehari. Pelan tersuai adalah $ 125 setiap hari, tetapi terdapat kadar diskaun $ 85 setiap hari apabila anda membeli pakej 40 hari.

Hidangan kegemaran kami: Hidangan telur dengan cendawan, ricotta, dan herba segar, dan lasagna kalkun zucchini.

Keputusan itu: Kami suka bahawa makanan Kooshi dibuat segar dan dihantar setiap hari, jadi anda tidak akan pernah makan di dalam peti sejuk anda terlalu lama. Semasa di bahagian pricier, Kooshi pada dasarnya suka memiliki seorang chef swasta yang akan mengubah suai setiap hidangan kepada spesifikasi anda dan membawanya langsung ke pintu anda. Makanan mudah dipanaskan dalam ketuhar gelombang mikro, dan semua bekas adalah plastik bebas BPA, jadi tidak perlu kotor apa-apa hidangan.

Thistle
Luke Beard / Courtesy of Thistle

Thistle

Thistle berasaskan tumbuhan tetapi tidak semestinya vegetarian. Menurut laman web, “Makanan Thistle mempunyai purata 5.8 buah dan sayur-sayuran unik.” Segala-galanya adalah gluten dan bebas tenusu, dan makan tengah hari dan makan malam adalah tinggi protein – sama ada dari sumber tanaman atau dari daging, dengan pilihan untuk menambah jus ditekan sejuk dan makanan ringan yang lain untuk pesanan anda.

Bagaimana ia berfungsi: Perintah mesti diletakkan pada pukul 10 pagi pada hari Sabtu sebelum hari Isnin bahawa anda ingin penghantaran anda bermula. Thistle kini berkhidmat di San Francisco, Bay Area, dan Los Angeles oleh kurir tempatan, dan negeri California dan Nevada dengan penghantaran. Anda boleh memilih pada bila-bila masa atau melangkau beberapa minggu tertentu, jadi itu adalah jenis langganan yang dilampirkan.

Berapa kosnya: Rancangan makanan bermula pada $ 36 seminggu dan anda boleh membina pelan tersuai sesuai dengan keperluan khusus anda. Makanan ringan dan jus boleh ditambah kepada sebarang penghantaran.

Hidangan kegemaran kami: Salad arugula sitrus dengan ayam tahini, dan sebotol jus segar mereka (rasa kegemaran kami ialah Spark, yang merupakan gabungan jeruk, epal, limau, biji chia, dan cayenne).

Keputusan itu: Kami suka bagaimana Thistle menggabungkan superfood (hello, kunyit!) Ke dalam setiap hidangan, serta buah-buahan dan sayur-sayuran yang unik yang akan anda temukan dalam setiap penghantaran. Kebanyakan makanan adalah sejuk atau pada suhu bilik, tetapi orang-orang yang memerlukan pemanasan boleh dilakukan dalam hidangan yang selamat dari microwave. Secara keseluruhan, kami suka bahawa makanan menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dan tidak membosankan.

Model Meals
Dengan Makan Makan Model

Makanan Model

Perkhidmatan penghantaran ini membawa anda makanan pra-dibuat yang mematuhi Whole30. Program Whole30 adalah diet penghapusan Paleo sepanjang bulan yang tidak termasuk susu, gandum, gluten, bijirin, gula, alkohol, kacang-kacangan, dan makanan yang diproses, tetapi banyak orang mengamalkan cara makan ini sebagai sebahagian daripada gaya hidup biasa mereka. Kehidupan Model Danika Brysha selamanya berubah setelah selesai Whole30, dan itulah ketika dia datang dengan Meal Model supaya semua orang boleh mendapatkan makanan berkualiti yang sama. Perkhidmatan itu juga menghitung Jessica Alba sebagai peminat.

Bagaimana ia berfungsi: Setiap hari Ahad menu baru naik dalam talian, dan anda boleh memilih berapa banyak atau berapa sedikit item yang anda mahu (order mimimum adalah $ 40, dengan bayaran penghantaran $ 10). Makanan Model dihantar pada hari Ahad dari 3-9 malam, dan kini sedang berkhidmat untuk kebanyakan bandaraya di Los Angeles, Orange County, San Diego, dan Santa Barbara.

Berapa kosnya: Entrees berkisar antara $ 9 hingga $ 16, manakala sisi dan makanan ringan berkisar dari $ 6 hingga $ 9, jadi semuanya agak berpatutan. Jika anda seperti kami dan membeli banyak makan tengah hari semasa minggu kerja, makanan ini jauh lebih murah daripada yang biasanya anda belanjakan.

Hidangan kegemaran kami: Pai periuk ayam dengan kentang tumbuk, dan sampingan salad tuna albacore dengan sayur-sayuran pasaran.

Keputusan itu: Kami menyukai perkhidmatan penghantaran ini bukan langganan, jadi anda boleh memilih dan memilih dengan tepat apa yang anda mahu, apabila anda mahu-tiada rentetan yang dilampirkan. Semua daging dan ikan bersifat bertanggungjawab, dan buah-buahan dan sayur-sayuran berubah secara bermusim. Sup akan beku supaya mereka hebat untuk menambah sebarang pesanan. Satu perkara yang perlu diketahui ialah banyak makanan yang memerlukan reheating dalam ketuhar atau kuali, berbanding dengan microwave.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 29

map