Kami Menemui Pasta Berkulit Gluten Terbaik (Dan Inilah Apa yang Harus Dilakukan Dengan Mereka)

Gluten Free Pastas - Lead
Getty

Lindsay Dolak

24 Ogos 2016 @ 6:30 petang

Ia harus mengejutkan bahawa salah satu kesukaran utama yang berkaitan dengan gluten hidup bebas adalah menerima realiti bahawa anda mesti membuang tabiat karbohidrat biasa anda. Setelah mengetahui bahawa saya mempunyai penyakit celiacs, saya pertama kali meratapi kehilangan pesta domino Domino yang dijadualkan pada hujung minggu saya yang kerap dijadwalkan sebelum bergerak cepat untuk meraung kesilapan pasta saya yang baru.

Saya pastinya telah melihat pasta bebas gluten di rak kedai-kedai runcit yang saya sering berkunjung, tetapi saya hanya pernah mendengar biasa-biasa saja, jika tidak rata, ulasan. Saya bersedia untuk mengambil kerugian berkanji dan menjalani kehidupan yang mengundurkan diri untuk beras dan quinoa, tetapi hanya bekerja sehingga ia tidak melakukannya. Sebenarnya ada pengganti pasta dan saya dengan cepat mengetahui bahawa saya perlu mencari alternatif lain (gandum, barli, dan rai) yang boleh diterima. Oleh itu, saya menyelinap ke dalam seksyen mesra-selera di kedai runcit dan dengan tekun mengepam diri saya sehingga saya mendapati pasta bebas gluten impian saya. Di bawah ini, pecahan penuh kegemaran saya mutlak dan cara terbaik untuk mempersiapkan mereka semua.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 68 =

map