Kerjasama Disney ini adalah Magic Murni

Ethan Allen Disney - Lead
Kesopanan

Leigh Gotzmer

18 Nov 2016 @ 6:00 petang

Sedia untuk menyemak dunia baru hiasan rumah? Jenama perabot Amerika Ethan Allen bermitra dengan Disney untuk mencipta koleksi aneh perabot, lampu, dan dekorasi, semua terinspirasi oleh tikus kegemaran semua orang. Untuk meraikan ulang tahun ke-88 Mickey, jenama melancarkan lebih daripada 150 item hari ini, perkongsian pertama seperti ini.

“Kita semua dibesarkan dengan Disney, dan hubungan emosi dan sihir itu seumur hidup,” kata Josh Silverman, naib presiden eksekutif pelesenan global, Disney Consumer Products dan Media Interaktif. “Koleksi yang diilhami oleh Ethan Allen Disney membolehkan keluarga memasukkan Disney ke dalam kehidupan dan rumah mereka dengan cara yang cantik dan elegan.”

Produk ini meliputi peminat Disney dari semua peringkat yang merangkumi perabot nurseri ke ruang tamu yang elegan. Untuk bayi, periksa Carolwood Crib dengan tombol Mickey atau Dotty Stroller Blanket, dan untuk kanak-kanak terdapat Minnie Scroll Duvet dan Minnie Icon Pillow yang manis. Bagi orang dewasa (yang, sudah tentu, muda di hati) ada pelbagai perabot dari karya seni yang menyeronokkan, ke meja kopi berbentuk telinga tikus dan candelier yang mempesonakan. Tambahan pula, koleksi karpet yang luas adalah hampir sama seperti yang anda boleh sampai ke karpet sihir.

VIDEO: The Cutest Celebrity Kids di Instagram

 

Lihat beberapa kegemaran kami di bawah, atau perbelanjaan koleksi di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 93 =

map