Kerjasama Margherita Missoni dengan Pottery Barn Kids adalah The Cutest Thing yang Pernah Dilihat

Tembikar Barn x Margherita Missoni - LEAD
Dengan hormat dari Margherita Missoni

Claire Stern

19 Jan, 2017 @ 11:00 pagi

Sebagai pewaris rumah fesyen Missoni yang terkenal, Margherita Maccapani Missoni Amos tidak asing dengan warna dan pola (zigzag, khususnya). Selepas melancarkan garis pakaian kanak-kanak, Margherita Kids, dua tahun yang lalu, ibu negara Itali yang kedua kini bercakap dengan koleksi rumah Pottery Barn Kids. “Saya fikir ia adalah perkembangan semula jadi, dari berpakaian sendiri dan anak-anak saya, untuk berpakaian rumah,” katanya.

Margherita Missoni untuk Pottery Barn Kids mempunyai 50 buah potongan bertenaga untuk kanak-kanak, bilik tidur, dan bilik permainan yang dimaksudkan untuk dicampur dan dipadankan. Sudah tentu, satu motif yang terkenal di seluruh koleksi adalah bunga nama-nama Daisy-Amos-dalam palet warna neutral jantina putih dan kuning, bersama-sama dengan sentuhan peribadi lain, seperti bantal lemparan yang digelar dengan “piccola mia” (terjemahan: ) sebagai anggukan kepada warisannya.

VIDEO: 5 Rumah Bersejarah Anda Boleh Sewa

 

Baca terus untuk Q & A dengan Amos, dan tatal ke bawah untuk membeli potongan kegemaran kami dari kolaborasi.

Margherita Missoni for Pottery Barn KidsDiberkati oleh Pottery Barn Kids

Apakah matlamat anda dalam mereka bentuk koleksi ini?
Saya ingin mencipta kepingan yang menggalakkan ekspresi diri dan memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk meneroka keperibadian mereka. Kapsul ini suka bermain-itu adalah sesuatu yang kedua-dua ibu bapa dan anak-anak akan suka dan menghargai.

Bagaimana jenama Missoni mengilhami koleksi itu?
Tumbuh sebagai Missoni, sejak usia dini, saya membangunkan mata untuk warna dan tekstur dan pencampuran dan padanan. Itu pasti sangat berpengaruh terhadap gaya peribadi saya. Dalam erti yang lebih besar, saya rasa itu sebabnya saya suka seperti bermain dengan corak, menggunakan banyak warna, dan menggabungkan pelbagai motif dalam reka bentuk saya.

VIDEO: The Cutest Celebrity Kids di Instagram

Adakah anda mendapat input kreatif daripada sesiapa sahaja dalam keluarga anda?
Merancang koleksi ini telah menjadi perjalanan yang sangat peribadi. Saya rasa pengalaman saya sebagai seorang ibu telah banyak mempengaruhi proses reka bentuk, jadi mungkin saya perlu kredit anak-anak saya! Saya sangat percaya bahawa penting untuk kanak-kanak dikelilingi oleh perabot yang boleh didekati dan berfungsi, yang bermaksud saiz yang sesuai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map