Kopi Segera Ini Sebenarnya Rasa Baik-Dingin atau Panas

Saya seorang penagih kafein, dan katakan cukup aficionado minum kopi untuk mengetahui bahawa saya lebih suka rasa yang lebih lembut, kurang berasid minuman panas untuk kopi ais biasa pada musim panas. Yang mengatakan, saya tidak selalu mempunyai masa untuk menunggu satu cawan yang mengambil seluruh malam untuk membangkitkan diri saya sendiri. Saya juga tidak sabar-sabar menunggu di kafe-kafe sepanjang masa pagi di Manhattan. Di sini, untuk kegembiraan saya mengucapkan masuk Sudden Coffee.

VIDEO: Sekiranya Anda Membeli atau Brew Kopi Anda?

Mereka jenama yang menggegarkan tradisi kopi segera, satu kafein memperbaiki pada satu masa. Saya ragu-ragu bahawa menuangkan tiub Sudden mendadak ke dalam ais air sejuk dan hanya berpusing selama lima saat dapat menghasilkan apa-apa tetapi kotoran berair-tetapi saya berdiri diperbetulkan. 

Selepas bertahun-tahun penderitaan melalui campuran segera yang sama-sama jauh pahit atau terlalu tawar untuk dianggap sebagai kopi benar sama sekali, saya telah jatuh untuk ini cawan segera-o-joe yang sebenarnya boleh diminum. Ia lebih baik daripada minum; ia seimbang (tidak terlalu berair, tidak terlalu tajam) dan sangat mudah dibuat.

BERKAITAN: Minum Lebih Banyak Kopi Menuju Kehidupan yang Lebih Lama, Mengikut Kajian Baru Dua Besar

Tiba-tiba Coffee Table Image
Kesopanan

Tidak perlu lagi mengesan mangkuk mason untuk menyimpan ramuan minuman sejuk saya sendiri. Tiada lagi menunggu dalam barisan sahaja untuk mendapati bahawa pesanan saya telah bercampur dengan beberapa frappuccino froufrou. Hanya tuangkan dan kacau. Itu mudah. Dan ia lazat.

Rahsia rasa mereka? Menurut laman web Sudden, kacang mereka dipilih tangan apabila masak dan dibakar ke titik tertentu, kemudian membekukan kering dalam kelompok kecil untuk mengekalkan kesegaran. Merek-merek lain sering menghidang kacang-kacangan mereka untuk mengurangkan kos, yang mencipta rasa kayu, dibakar (baca: pahit). 

Saya mencuba campuran khas pertama “Helvetica” Sudden, campuran campuran Honduran dan Columbian yang menyenangkan tetapi kuat masing-masing yang menghasilkan rasa oren chocolaty dan zesty masing-masing. Saya lebih suka minuman sejuk untuk apa-apa ramuan lain, walaupun kopi panas standard mereka juga menonjol. 

Berminat untuk merasa diri sendiri? Terus langganan percubaan (2 cawan untuk $ 6) atau hanya menyelam di monty penuh ke Sudden Coffee Club (8 cawan seharga $ 19 sebulan).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 29 =

map