Kourtney Kardashian’s Son Mason Mempunyai Bedroom Star Wars Ultimate

Sudah tentu Mason Disick, anak sulung sulung Kourtney Kardashian dan Scott Disick, mempunyai bilik tidur yang ditipu. Bukan sahaja kita melihat tempat persendirian yang bergaya sedikit sis Penelope berada, tetapi ini adalah kaum Kardashian. Minggu ini, Kourt mengambil laman webnya untuk memberi kami melihat di dalam bilik tidur Mason-dan keluar dari dunia ini.

Bilik Mason mencerminkan cintanya kepada galaksi tertentu jauh, jauh. “Ketika kanak-kanak menjadi lebih tua, keseronokan untuk bilik mereka berubah seperti minat mereka,” tulis Kardashian. “Sekarang, Mason benar-benar masuk Star Wars, jadi dia dan saya mencipta sebuah bilik yang penuh dengan unsur-unsur cahaya dan banyak motif bintang. Pada waktu malam, kami memasang projektor bintang sejuk yang melancarkan siling dan dinding dengan bintang-bintang dan Bima Sakti. “Selaras dengan tema ruang, siling itu diliputi dalam selongsong kertas dinding konstelasi Ralph Lauren, yang disyorkan kepada keluarga oleh Martyn Lawrence Bullard.

BERKAITAN: Bilik Tidur Penelope Disick adalah Perkara Impian Kanak-kanak

Young Disick mempunyai banyak ruang untuk menjadi tuan rumah kawan, terima kasih kepada set bunkbeds. “Bunkbeds dua saiz penuh ini adalah dari Perkakasan Pemulihan dan berguna untuk tidur,” jelas Kardashian. Bagi pemasak krom berkilat, ia adalah oleh pereka Timothy Oulton, dan dia “pada asalnya membelinya untuk pembibitan Mason. Saya mempunyai rak-rak tonal di atasnya dipasang apabila kami memerlukan lebih banyak ruang untuk memegang semua mainan dan koleksi kegemaran Mason.” Lagipun, mana-mana Stars Wars kipas yang bernilai garam mereka akan mempunyai beberapa memorabilia.

VIDEO: 10 Kali Kanak-kanak yang Disick ADORABLE

 

Tinjau ke bawah untuk melihat penggalian kosmik Mason.

Mason Disick's Bedroom - 1
Kesopanan
Mason Disick's Bedroom - 2
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 6

map