Kristal: Bagaimana Mereka Bekerja Dan Kenapa Semua Orang Membeli Ke Dalam Mereka?

Bergantung pada siapa yang anda minta, kristal adalah sama ada alat untuk membantu membuka kunci kuasa anda yang hebat atau belum dilupakan. Spencer Pratt mungkin akan memberitahu anda yang terdahulu, yang skeptis yang terakhir. Tetapi tidak kira apa kesan awal anda terhadap batu-batu mungkin, kita semua boleh bersetuju bahawa mereka cukup menarik dan sekurang-kurangnya, cukup cantik.

Sebelum minggu lalu, pengalaman saya dengan kristal bermula dan berakhir dengan pek pelbagai batu kecil yang saya dapati ketika saya berumur 10 tahun. Mereka licin dan berwarna-warni dengan nama-nama seperti Jasper dan Tiger’s Eye dan tidak melakukan apa-apa selain daripada duduk di berantakan saya top dresser. Mereka semua akhirnya hilang tidak akan difikirkan lagi. Sehingga sebuah galley dari Crystal Muse mendarat di e-mel saya awal bulan ini.

VIDEO: The Climb: The Panel on Confidence

Buku yang akan datang dari pengasas Energy Muse dan pakar kristal, Heather Askinosie dan Timmi Jandro, Crystal Muse: Ritual Sehari-hari untuk Tune ke Real Anda (Okt. 2017, $ 22; amazon.com), berjanji untuk menimbulkan banyak mitos mengelilingi kristal dan mengajar pembaca cara menggunakannya untuk membantu mengubah kehidupan mereka. Setakat kepentingan holistik dan alternatif, saya secara umum berfikiran terbuka supaya saya membuka lampiran. Ketika saya menatal melalui dapur, saya tiba-tiba datang bersemuka dengan batu-batu yang saya telah ditinggalkan sejak sedekad yang lalu. The Jasper dan Tiger’s Eye Saya telah lama dilupakan duduk bersama 46 batu lain yang bersemangat, beberapa yang saya teringat dari set asal saya, diatur oleh warna pada halaman dari buku. Setiap orang disertai dengan teks yang membaca nama batu dan tiga sifat, seperti kejelasan, manifestasi, dan fokus.

Bagaimana to Use Crystals - 1
Diberi hormat kepada Tenaga Tenaga

Sesuatu tentang hubungan dengan perhiasan zaman kanak-kanak ini telah memukul saya sebagai tanda dan saya membuat temujanji untuk bertemu dengan Askinosie dan Jandro pada minggu berikutnya. Melalui syarikat Tenaga Muse mereka, dua perintis kristal telah bekerja selama hampir 20 tahun untuk mendidik dan menyambung semula dunia kepada sifat-sifat penyembuhan kristal. Perhiasan kristal mereka juga mendapat selebriti berikut dengan peminat seperti Lena Dunham, David Beckham, dan Molly Sims. Jadi, saya tahu saya akan mendapat beberapa jawapan sebenar mengenai apa kristal dan bagaimana ia digunakan untuk digunakan.

Kurang daripada satu minit selepas duduk dengan Askinosie dan Jandro, saya bertanya soalan yang paling mendesak saya, “Bagaimana anda menjelaskan kristal kepada seseorang yang menganggap ia hanya cantik?” Hanya akan terkejut dengan sambutan.

“Baiklah, mereka adalah hanya batu, “kata Askinosie. “Kami adalah yang pertama untuk mengatakan bahawa jika ada yang menganggap kristal akan mengubah hidup mereka, mereka akan benar-benar kecewa.”

Huh?

“Kami berharap bahawa seperti orang lain, tetapi apa yang dapat dilakukan oleh batu atau kristal adalah membantu anda mendapatkan alasan, berpusat, atau berkuasa, jika anda menggunakannya sebagai alat,” jelasnya..

BERKAITAN: 7 Buku-buku Kewangan dan Kerjaya untuk Setiap Perempuan Kuasa dalam Pembuatan

Masih agak bingung, saya menekannya sehingga akhirnya saya mula mendapatkannya. Dalam istilah yang paling asas, Askinosie, yang telah mempelajari kristal dan tenaga mereka selama lebih dari 25 tahun, menjelaskan bahawa kristal boleh berfungsi sebagai batu sentuhan atau talismans yang kita dapat memegang atau melihat untuk memulihkan dan memberi inspirasi kepada diri kita sendiri. Sebagai contoh, Pyrite kristal, yang sering dipanggil Gold Fool kerana ia mirip dengan unsur mewah, dikatakan memberi inspirasi kepada kelimpahan, nasib, dan kekayaan. Itu tidak bermakna jika anda mempunyai Pyrite di sekitar anda, anda secara automatik akan menjaringkan promosi atau memenangi loteri. Ini bermakna seseorang yang berharap dapat membuat lebih banyak wang atau mencari pekerjaan baru boleh meletakkan sekeping Gold Fool di meja mereka, melihatnya, dan mengatakan kepada diri mereka sendiri “Saya akan bekerja lebih keras hari ini” atau, secara harfiah, “Saya ‘Saya akan menghantar tiga lagi aplikasi pekerjaan hari ini. “Dan itu bahagian tenaga, kata Askinosie.

Anda mungkin mengatakan bahawa anda tidak memerlukan batu untuk bekerja lebih keras, dan anda mungkin betul. Tetapi ada kemungkinan lain kristal dapat membantu anda. Mencari kristal yang bergema dengan anda adalah pengalaman peribadi kerana setiap kristal datang dengan cetak biru yang bertenaga sendiri yang akan merasa berbeza dari orang ke orang. Jadi, apa yang anda tarik ke arah, orang lain tidak boleh dan sebaliknya. Ini semua tentang tidak berfikir dan rasa.

Bagaimana to Use Crystals - 2
Diberi hormat kepada Tenaga Tenaga

Semasa lawatan saya dengan penulis baru, Askinosie melakukan bacaan mini kristal, yang melibatkan saya memilih kristal dari koleksi mungkin 25 mereka membawa bersama mereka.

“Pilih saja. Tidak ada nombor yang betul atau salah, hanya pilih apa sahaja yang anda suka dan meletakkannya di hadapan anda, “saya diberitahu. Askinosie dan Jandro menerapkan strategi “memilih” sama untuk semua orang yang masuk ke gudang kristal mereka di California

“Orang ramai masuk dan berkata ‘baik, kristal apa yang saya perlukan?’ Dan saya memberitahu mereka saya tidak tahu,” kata Jandro. “Datanglah, sentuh, dan pilihlah mereka. Adakah ia bergetar dengan anda? Adakah anda merasa tenaga? Adakah anda hanya tertarik kepadanya? Mana-mana yang boleh dilakukan. Anda merasakannya. “

Jadi saya hanya memilih dan berakhir dengan tiga batu, satu daripadanya, batu kelabu gelap yang tajam dengan getaran Game of Thrones, menampakkan saya pada saat dia meletakkan kristal.

“Itu adalah Black Kyanite,” Akinosie memberitahu saya. “Itu baik untuk keseimbangan keseluruhan, ruang kosong, dan semacam melepaskan perkara yang tidak lagi melayani anda.”

Dia menjelaskan bahawa ia boleh memohon apa-apa daripada menukar diet saya, seperti mengeluarkan gula, untuk hubungan saya, seperti bergerak dari persahabatan toksik atau tekanan. Bacaan penuhnya benar-benar memukul kuku di kepala untuk saya dan kehidupan transisi dan penyesuaian 25 tahun saya. Oleh itu, saya mengekalkan Kyanite saya sebagai peringatan untuk menyelaraskan diri saya dengan perkara-perkara yang berkhidmat kepada kebaikan saya yang tertinggi. Dan tiba-tiba Spencer Pratt membuat sedikit lagi rasa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 34

map