Langkah Di dalam Kim Kardashian West $ 30 Juta N.Y.C. Penyewaan Airbnb

Kim Kardashian Airbnb - Lead 2016
Anthony Harvey / Getty; Hati Airbnb Courtesy

Isabel Jones

31 Ogos 2016 @ 7:15 pagi

Kejutan, kejutan, Kim Kardashian N.Y.C. Penyewaan Airbnb-atau “pulang jauh dari rumah” kerana dia telah menyebutnya di Instagram-adalah pangsapuri paling mewah yang pernah dilihat oleh alam semesta. Apa lagi yang boleh diharapkan daripada ratu yang mudah dilihat?

Kardashian, dengan anak lelaki berusia 3 tahun dari Utara dan 8 bulan di Tunda, akan menyewa pangsapuri penthouse elegan selama beberapa bulan sementara suami Kanye West meneruskan perjalanan kaki Amerika Utara “lawatan Saint Pablo”.

Pad $ 30 juta terletak di daerah Chelsea N.Y.C. dan mempunyai lima bilik tidur, enam bilik mandi, tujuh teres, kolam renang peribadi, kawasan permainan, gim rumah, dan sauna-banyak kemudahan untuk keluarga diraja Hollywood.

Kos penyewaan Kardashian menjatuhkan rahang sebanyak $ 10,000 setiap malam, tetapi memandangkan gundukan glamor dari 7,200 kaki persegi dan tempat Manhattan, istana Chelsea kelihatan bernilai setiap sen.

Bagaimanapun, Kardashian dan Barat tidak akan menjejaki rang undang-undang kali ini. Menurut kisah Snapchat bintang realiti yang disiarkan pada hari Selasa, penyewaan lima bilik tidur adalah percuma, hormat kepada Airbnb.

VIDEO: Lihat Di dalam Rumah

Cerita Snapchat Kardashian mengetengahkan pujian yang besar pada triple Manhattan-media sosial berusia 35 tahun memberitahu pengikutnya bahawa dia “terobsesi” dengan penggali baru, membawa penonton dalam lawatan ringkas melalui bilik tidur pangsapuri (atau cadar, sekurang-kurangnya ), pemandangan penthouse yang indah, dan bilik “Glam” yang siap sedia.

Terutama yang boleh, Kardashian mengikuti video Snapchatnya dengan foto Instagram dirinya sendiri yang dihiasi dengan putih, sepadan dengan sofa selesa di mana dia terletak.

Hanya diperiksa ke penthouse NYC kami. Terima kasih @airbnb untuk hadiah rumah kami dari rumah.

Foto yang disiarkan oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Tinjau untuk beberapa tembakan benar-benar sukar dipercayai penthouse Manhattan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 15 =

map