Lea Michele Mendedahkan Apa yang Dia Makan dalam Hari Purata

Lea Michele
Peggy Sirota

Katie Donbavand

Jun 03, 2014 @ 5:45 petang

Terdapat banyak perkara yang disukai Lea Michele. Menduduki senarai panjang itu ialah keluarganya, idola Barbra Streisand, dan makanan. Dia sangat suka makanan.

“Mintalah rakan-rakan saya dan mereka akan memberitahu anda bahawa saya adalah orang yang ingin bercakap tentang semua perkara yang saya makan hari ini, di mana kami pergi untuk makan malam, dan semua perkara yang boleh kami pesan dan makan,” katanya menulis buku beliau Ambilan si rambut coklat (barnesandnoble.com, $ 15). “Saya sangat suka makanan.”

“Untuk Cinta Makanan” ialah Bab 4 dalam Glee buku gaya hidup baru pelakon yang meliputi segala-galanya dari resipi untuk topeng kecantikan DIY kepada pelajaran yang dia pelajari di Broadway. Di dalamnya, Michele turut berkongsi makanan kegemarannya.

Michele meletakkan kesihatannya terlebih dahulu dan menjadikannya keutamaan untuk makan makanan yang segar dan berkhasiat. “Saya tidak pernah merawat badan saya seperti pelupusan sampah dan sebaliknya cuba memberi makanan itu hanya makanan yang terbaik,” katanya.

Makanan kegemarannya adalah lazat dan cukup berkhasiat untuk memberinya tenaga yang dia perlukan untuk menavigasi hari-hari sibuknya dan mengekalkan rambutnya yang berkilat cantik dan kulit yang bersinar. Walaupun dia yang pertama mengakui dia tidak berada di atas “menipu” setiap seketika: “Pasti malam apabila saya perlu makan seluruh pizza beku Amy di depan televisyen.”

Jadi apakah cara terbaik untuk mengelakkan kebiasaan buruk? Masak makanan anda sendiri!

Lea Michele berkongsi tiga resipi di Ambilan si rambut coklat dengan InStyle.com. Untuk sarapan pagi, penyanyi memasak telur berbulu putih yang penuh dengan sayuran berwarna-warni. Semasa makan tengah hari, burger kacang beling memelihara bintang itu untuk waktu petang yang panjang pada set. Akhirnya, Michele mengamuk pada hidangan salmon dan asparagus yang kaya nutrien untuk makan malam.

Lihat resipi sihat Lea Michele sekarang dan dapatkan masakan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 33

map