Lihatlah Balik Brad Pitt dan Properti Harta Tanah Bersama Angelina Jolie

Brad Pitt Angelina Jolie - Lead 2016
PacificCoastNews; Tony Barson / WireImage

Isabel Jones

22 Sep 2016 @ 11:30 pagi

Angelina Jolie dan Brad Pitt menubuhkan dunia yang penuh dengan kekejaman 12 tahun yang lalu. Mereka adalah segala-galanya yang boleh dicintai oleh Amerika dalam pasangan kuasa Hollywood: kaya, terkenal, dan sangat peka.

Awal minggu ini, berita tentang perceraian mereka menangkap semua orang yang tidak bertanggungjawab termasuk Chrissy Teigen. Lagipun, keluarga yang terkenal di dunia berkongsi banyak masa bersama mereka, iaitu enam orang kanak-kanak (Maddox Chivan, 15, Pax Thien, 12, Zahara Marley, 11, Shiloh Nouvel, 10, dan 8 anak kembar Vivienne Marcheline dan Knox Leon) – tidak menyebutkan percutian antarabangsa, projek kreatif, dan rumah berkongsi.

Portfolio hartanah Jolie dan Pitt termasuk sekurang-kurangnya empat rumah bersama, mengikut Trulia-sebuah chateau di Perancis, sebuah kompleks di L.A., sebuah rumah New Orleans, dan sebuah pangsapuri di New York City di Waldorf-Astoria Towers. Ciri-ciri tambahan termasuk rumah tepi pantai di Santa Barbara, Calif., Harta tanah yang luas di South West London, dan sebuah vila di Majorca, Sepanyol. Di bawah anggapan bahawa Brangelina tidak membeli murah, ada penghasilan yang bernilai kekayaan yang dicurahkan ke rumah pasangan.

VIDEO: Brad Pitt dan Angelina Jolie’s Shared Properties

Tatal ke bawah untuk meratapi kehilangan pasangan emas Amerika dan mengintip sifat paling hangat pasangan itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 21

map