Mengambil Lawatan Villa Cantik Itali Pretty Little Liars ‘Troian Bellisario Mempunyai Perayaan Bachelorettenya

Troian Bellisario's Bachelorette Party Villa - LEAD
Kesopanan

Isabel Jones

13 Sep 2016 @ 11:00 pagi

Pretty Little Liars bintang Troian Bellisario baru-baru ini menghabiskan beberapa hari bahagia di Capri dengan geng bachelorettenya, meraikan momen terakhir sebelum dia menikahi Kanada Suit pelakon, Patrick J. Adams.

Pengantin perempuan berusia 30 tahun menyewa sebuah vila di Itali Selatan dengan teman terdekatnya, termasuk PLL co-stars Shay Mitchell dan Ashley Benson (ya, fiksyen peminat tidak menjadi kenyataan!).

Rumah kediaman Airbnb Bellisario, Villa Camerelle, adalah perkara paling liar kami Filem Lizzie McGuire impian. Vila bilik tiga bilik tidur, dua dan dua bilik mandi itu menempatkan enam sahabat aktres, yang kelihatannya mempunyai masa yang menakjubkan dalam banyak gambar Bellisario yang diposting di Instagram.

Bellisario dan co. menghabiskan extravaganza bujursari melakukan semua yang diharapkan pada perjalanan musim panas ke Itali: menghirup wain, mengambil lawatan bot, makan gelato, menunggang (atau hanya berpose dengan) sebuah Vespa.

Gelato hari hujan! #bellisariogetsbooted

Gambar yang disiarkan oleh Troian Bellisario (@leepinthegardn) pada

Motorino. #bellisariogetsbooted

Gambar yang disiarkan oleh Troian Bellisario (@leepinthegardn) pada

Wanita pada waktu malam. #bellisariogetsbooted

Gambar yang disiarkan oleh Troian Bellisario (@leepinthegardn) pada

Babes di atas kapal #bellisariogetsbooted

Gambar yang disiarkan oleh Troian Bellisario (@leepinthegardn) pada

Vila cantik ini mempunyai halaman yang dipenuhi tumbuhan dan teres, kawasan makan luar yang indah, kolam renang yang indah, hiasan dalaman yang bersih dan lantai marmar, dan semua bakat Itali yang anda inginkan. Sudah tentu, kemewahan itu tidak murah. Pad sementara Bellisario pergi untuk kira-kira $ 5,787 setiap malam.

Jika kemewahan dongeng seperti ini hanya untuk parti bachelorette, kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang berlaku untuk perkahwinan sebenar Bellisario!

VIDEO: Villa Bachelorette Troian Bellisario

Semak imbas gambar-gambar di bawah untuk melihat dengan lebih dekat tawaran percutian pengantin Bellisario.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 10

map