N.Y.C. Restoran tersembunyi di belakang bar

Setiap bandar besar mempunyai rahsia, sama ada jalan terpencil atau taman persendirian-dan New York pasti tidak terkecuali. Terletak di dalam barisan The Garret East, sebuah bar koktel di East Village yang direka untuk kelihatan seperti pangsapuri mewah kawan paling eklektik anda, Dinnertable, sebuah restoran yang dipengaruhi Jepun dengan gaya speakeasy yang diterajui oleh New York Sushi Ko, Ricardo Arias , seorang tukang masak Puerto Rican dengan keunggulan bahan-bahan Asia Timur.

Walaupun ia telah dibuka selama lebih setahun, tempat makan malam itu terbang di bawah radar, terima kasih tidak ada bahagian kecil ke lokasi bijaknya. Untuk sampai ke sana, kepala terus ke belakang ruang, melewati tirai, flip suis di luar pintu kayu yang tidak jelas dan petugas yang memegang papan klip untuk tempahan akan menyambut anda. Sekali di dalamnya, ambil tempat duduk di bar dan biarkan Arias menghayati anda dengan ceramah yang bijak tentang pembinaan setiap hidangan yang bijak, yang dengan bijak menggabungkan rasa Caribbean (mengangguk kepada warisannya), dan menyediakan diri untuk pengalaman bersantap anda tidak lama lagi lupa.

APA NAK MAKAN

Mintalah pilihan tukang masak dan biarkan Arias melakukan perkara itu. Tiram menyeruput dengan sos yuzu mignonette, udang ayabi bayi, tuna biru tauhu, dan bass bergaris hangus adalah antara menu utama menu makanan laut. Basuh semua itu dengan segelas wain atau koktel yang dibotol (dengan bijak disediakan terlebih dahulu oleh tukang roti Garret Timur).

BERKAITAN: Kenapa Anda Perlu Memeriksa Restoran Baru Ini Di Dalam Yang Bertemu Breuer

Meja makan Review - 1
Barisan Depan

WHEN TO GO

Dinnertable dibuka untuk makan malam pada hari Selasa dan Rabu dari jam 5:30 pagi. hingga pukul 11 ​​malam, Khamis, Jumaat, dan Sabtu dari jam 5:30 pagi. hingga pukul 11:30 pagi, dan ditutup pada Ahad dan Isnin untuk menjimatkan makan peribadi. Tempah meja kira-kira jam 8 malam menjelang hujung minggu dan tunggu bar akan makan seperti yang anda makan.

APA YANG HENDAK DIPAKAI

Berpakaian untuk malam: Anda mungkin ingin mengambil koktel selepas makan malam selepas makan.

BERKAITAN: 10 Selebriti yang Moonlight sebagai Restaurateurs

Dinnertable, 206 Avenue A, tiada telefon; dinnertable.nyc

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 58

map