Pawagam Bumbung Paling Cantik Dibuka di L.A.

Adakah terdapat sesuatu yang lebih baik daripada melepak di atas bumbung sejuk semasa musim panas? Kami mungkin telah menemui jawapannya. West Hollywood restoran dan uber-hip di atas bumbung, E.P. & L.P., telah membuka Cinema Melrose Rooftop, sebuah konsep filem terbuka à la Cinespia (program film luaran yang popular yang diadakan di Tanah Suci Hollywood Forever Cemetery). Tetapi bukannya berkelah di tempat yang sejuk dan keras, tetamu akan disediakan dengan selimut dan dapat menikmati setiap flick dari tempat duduk yang selesa, santai (atau beg kacang mewah dengan VIP VIP). Cuaca yang sempurna di Los Angeles yang dipasangkan dengan pemandangan hebat kota membuat tempat ini menjadi musim panas ini.

Atas bumbung Cinema in LA - Embed -1
Genevieve Adams untuk E.P. & L.P.

Ditunjukkan pada skrin canggih dengan audio yang dipancarkan melalui alat dengar tanpa wayar yang terang, pawagam akan dibuka untuk pemeriksaan setiap hari Isnin, Selasa, dan petang Rabu dari sekarang hingga Oktober, dengan tiket berharga di $ 15 untuk kemasukan am dan $ 25 untuk kerusi VIP. Salah satu bahagian terbaik ialah tetamu boleh datang lebih awal dan makan malam di restoran di bawah. Program ini telah melaksanakan menu ‘express express’ khas dengan harga $ 34 dan mempunyai beberapa hidangan E.P. yang paling popular-Sticky Spare Ribs, Lou Dogg’s Crispy Skin Chicken, Kari Sayuran Hijau, dan Puding Mango. Plus, akan terdapat pelbagai makanan ringan dan barang-barang lain untuk pembelian. Makan malam-dan-filem mengambil makna baru di sini.

BERKAITAN: 10 Legitimately Good Movies Kami Teruja untuk Melihat Musim Panas ini

Atas bumbung Cinema in LA - Embed -2
Genevieve Adams untuk E.P. & L.P.

Beberapa pick yang anda boleh harapkan untuk melihat adalah lonjakan seperti Pretty Woman, Fiksyen Pulp, dan Menari kotor, klasik tindakan termasuk Gun, Jurassic Park, dan Unsur Kelima, dan tajuk yang lebih baru seperti Moonlight, La La Land, dan Keluar. Terdapat benar-benar filem untuk semua orang. 

VIDEO: La La Land Menjadi Konsert Live

 

Klik di sini untuk jadual filem penuh dan untuk membeli tiket. Anda tidak mahu ketinggalan ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map