Pemanas Tekanan Elektrik Terbaik: Instant Pot IP-DUO60

Luangkan sedikit masa di Facebook dan kata-kata “Pot Instan” mungkin akan muncul pada suapan anda-tukang periuk tekanan cepat mempunyai pengikut berikut di kalangan tukang masak rumah. Pemodelan moden periuk tekanan klasik telah melihat populariti popular sejak 2016 hampir semata-mata terima kasih kepada media sosial. Sangat mudah untuk melihat mengapa peranti semakin banyak cinta: Ia banyak dan cepat, dengan mengedap dan membina tekanan stim tertumpu, yang memasak makanan lebih cepat. Tetapi banyak tukang masak tekanan mempunyai fungsi memasak lambat juga, bonus tambahan bagi mereka yang suka bau rebusan daging secara beransur-ansur memasak sepanjang hari petang. 
 
Kami meletakkan pelbagai periuk tekanan ke ujian-ujian seluruh ayam-bermula dengan jenama Instant Pot yang sebenarnya dan memanjangkan ke versi jenama rumah / dapur yang lain dari periuk tekanan elektrik. Kesemua unit yang diuji dapat mengambil burung 3-ish-lb dari mentah untuk dimasak dalam masa kira-kira 45 minit (25 memasak sebenar, selebihnya dibelanjakan untuk kerdil dan membina dan melepaskan tekanan). Apa yang membuatkan peranti memenanginya terpinggir adalah kemudahan penggunaan dan fleksibiliti keseluruhan di dapur. Ternyata jenama Instan Pot mempunyai kultus berikut sebab-ia boleh melakukan yang paling dan mesra pengguna, dengan lebih mudah CPC-600 Cuisinart yang datang (dan harga yang lebih murah pada $ 69.99) kedua.
 
BELI: Periuk Pot IP-DUO60 7-dalam-1 Pemanas Tekanan Segera, $ 100; www.amazon.com

The Instant Pot IP-DUO60 mempunyai panel kawalan terperinci dan 10 mekanisme keselamatan yang berbeza untuk mengawal pembentukan dan pembebasan stim. Kami juga menyukai rak stim termasuk yang mengendalikan, yang mengangkat benda-benda seperti, nyatakan, ayam yang dimasak, dan rusuk daging babi lebih mudah. Panci dalam pencuci pinggan mangkuk selamat dibuat dari keluli tahan karat dan mempunyai ukuran cawan demi cawan yang menjadikannya lebih mudah untuk dimasukkan ke dalam jumlah yang tepat ramuan. Kami menggunakan produk ini secara tegas untuk memasak tekanan, tetapi suka bahawa ia juga mampu melambatkan memasak (supaya kita boleh menyimpan beberapa ruang kaunter dan meletakkan pot crock kita), membuat beras dan yogurt, dan juga sautee, stim, dan hangat. Ia membolehkan kami untuk memasak makanan pada waktu petang yang sibuk yang sebelum ini kami hanya mempunyai masa untuk membuat pada hujung minggu. Sepertimana kami akan menyertai lebih 464,000 ahli kumpulan Komuniti Segera Facebook-kami telah dijual.

VIDEO: Keluarkan Cravings Anda Dengan Teh Kebakaran

Menang untuk: Kemudahan penggunaan, Kualiti Memasak, dan Keupayaan yang Beragam

Ciri-ciri yang Diperhatikan:

  • Fungsi manual mudah ditambah 14 program kawalan pemproses mikro
  • Mudah dibersihkan
  • 10 mekanisme keselamatan

Lihat yang lain InStyle2017 Terbaik Tech memilih di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 91

map