Pengarah Dasar Mantan Barack Obama Menemukan Baki Kerja-Kerja

Beberapa adegan:

  • Jantung berdebar-debar, tingkap dilancarkan, lesen pemandu dan pendaftaran dengan penuh semangat melantun di tangan. Ini adalah kali kedua dalam satu hari yang saya dapati diri saya ditarik di Florida Turnpike menunggu tiket pelayaran yang tidak dapat dielakkan oleh ahli peronda. Saya menerangkan bahawa saya cuba untuk mendahului jentera presiden untuk tugas saya, memikirkan kejujuran mungkin mencetuskan tindak balas simpati. Sebaliknya, saya dimarahi untuk mempercepatkan saya dan lembaran kertas kuning ditolak di dalam tetingkap saya kerana saya diberitahu untuk mempunyai hari yang baik.
  • Pizza, pasta, kue yang dibungkus, PB & Js, kerepek, donat, Pop-Tarts. Terdapat sedikit masa atau peluang untuk makan dengan pemikiran dengan perjalanan berterusan dan permintaan sentiasa mempunyai mata pada sesiapa yang anda kakitangan-dari saat mereka bangun sehingga saat ini kepalanya memukul bantal. Apabila makanan adalah yang ada, para kakitangan akan turun ke atasnya seperti kawanan belalang, kemudian dengan cepat bersurai selepas kira-kira lima minit mengamuk makanan tidak sihat. Tidak mustahil untuk makan secara konsisten, apatah lagi berkhasiat.
  • Satu hari lagi, satu lagi kerosakan mini. Saya telah ditarik ke suatu tempat di sebatang lebuh raya yang lebat, menangis histeris ke dalam stereng, kali ini tanpa melihat kereta lain. Tekanan percolated di dalam kepala saya, tekanan yang tidak dapat dibayangkan yang saya fikir saya akan meletup. Dalam enam minggu yang lalu, saya telah kehilangan paman saya untuk kanser pankreas, kemudian kehilangan kakek saya untuk serangan jantung. Saya menghadiri pengkebumian, menyampaikan eulogy pada satu, dan kedua-dua kali saya kembali ke pejabat dalam masa 72 jam. Terlalu sibuk untuk memproses apa yang berlaku seperti yang berlaku, saya memecahkan 41 hari kemudian, bersendirian, di tepi jalan.

Ini adalah kenangan-cabaran-cabaran yang saya hadapi semasa kempen presiden 2008-yang berjalan melalui kepalaku empat tahun kemudian ketika saya bekerja keras sama ada saya akan menerima kedudukan Pengarah Dasar Florida untuk pemilihan semula Presiden Obama 2012. Setelah berkhidmat sebagai ahli strategi politik mengenai kempen pertama Obama, saya telah menyelesaikan tugas di Pentagon yang saya perlu tinggalkan untuk satu lagi kempen. Selain itu, saya bekerja keras untuk pulih, untuk memperbaiki minda dan badan saya, dari pilihan raya yang lalu. Saya terkejut akan kembali ke Wild West satu lagi “pertempuran maraton.”

BERKAITAN: 12 momen paling manis Barack Obama dengan Wanita Pertama Michelle Obama

Selepas banyak refleksi, saya mengambil keputusan untuk menerima kedudukan kempen baru-tetapi hanya selepas berjanji kepada diri sendiri bahawa tidak kira apa pekerjaan yang melemparkan saya, saya akan berpegang pada rutin harian saya, yang meletakkan kesihatan saya sebagai nombor keutamaan. Selepas bertahun-tahun percubaan dan kesilapan, saya akhirnya menemukan “sos khas” untuk menjalani kehidupan yang sihat dan seimbang, dan saya bertekad untuk tidak membiarkan komitmen dan tanggungjawab baru saya mengganggu atau membanteras.

Sejujurnya, saya tidak mula memulihkan kesihatan dan tabiat saya selepas kempen 2008 berakhir. Tetapi pada tahun 2010, sesuatu yang tidak boleh diketepikan di dalam saya diklik, dan saya mendapat “di kereta”: Saya menyertai gim, benar-benar mengubah tabiat tidur saya, dan membuat jadual penjagaan diri yang ketat termasuk masa untuk memasak yang sihat, perancangan makan, dan pelan tekanan yang dirancang. Jika sesuatu tidak sesuai dengan rancangan baru saya, saya tidak melakukannya.

BERKAITAN: Barack dan Michelle Obama Masih Menulis Maklum Balas ke Mail Fan House White

Program penciptaan diri saya tidak (dan tidak) terutamanya revolusioner, dan sesiapa yang mempunyai kebiasaan lulus dengan pergerakan kesihatan yang semakin meningkat akan mengenali langkah-langkah yang saya ambil. Tetapi konsep-konsep ini biasa kepada kita kerana, apabila dilaksanakan dengan betul, mereka bekerja! Ia mengenai menguasai empat bidang pengurusan waktu, kecergasan, makanan, dan tidur-yang membolehkan saya menyelaraskan kehidupan profesional dan peribadi saya, mencari kekuatan saya sendiri dalam menghadapi tekanan.

Malah, bukan sahaja saya merancang dan menggunakan pelan untuk diri saya sendiri, tetapi saya juga memasukkan beberapa alat saya ke dalam cara saya menguruskan pasukan saya, dan amalan harian dengan kakitangan. Sebagai contoh, saya membawa ahli terapi urut, menegaskan makanan yang sihat dan seimbang, dan secara amnya memastikan bahawa orang yang saya berjaya dapat melakukan kebolehan tertinggi mereka untuk tempoh masa yang lama.

Saya merawat latihan saya, perancangan makan yang sihat, tidur yang mencukupi, dan masa penyahmampatan sebagai komitmen besi kepada saya. Saya mempunyai senarai semak objektif kesihatan setiap hari yang saya bertegas untuk menyelesaikan, dan yang sering dimaksudkan untuk menjadi kreatif dan sedikit malu-malu … seperti ketika semua orang memesan pizza dan saya akan meminta salad. Tetapi, anda tahu apa? Ianya berhasil.

VIDEO: 11 Moments yang Membuktikan Presiden Obama adalah Cutest Mutlak dengan Kanak-kanak

 

Dua tahun (2010-2012), saya menghabiskan menguatkan rutin dan komitmen saya kepada diri saya menyiapkan saya untuk mengadaptasikan program penjagaan diri saya kepada kekejaman kehidupan kempen. Melalui pengalaman itu, saya mempelajari intipati sebenar dan kesinambungan yang diberikan dalam situasi yang mencabar. Sama ada dalam kempen politik atau dalam situasi tekanan tinggi yang lain, kebanyakan orang akan menghadapi cabaran sambil mencari keseimbangan kerja-hidup. Walau bagaimanapun, pengalaman saya sendiri membuktikan bahawa jika seseorang berkomitmen kepada diri mereka sendiri, merancang, dan berkomunikasi dengan pasukan, keluarga dan rakan mereka, mereka boleh berjaya.

Sekiranya saya menolak peluang pada tahun 2012 kerana ketakutan, saya akan terlepas peranan penting dalam sejarah Amerika, dan yang lebih penting, saya akan mengganggu perjalanan transformasi saya. Pada akhirnya, pengalaman ini memperkuat kepercayaan saya dalam program saya. Lebih-lebih lagi, berkongsi dengan pasukan saya, walaupun sedikit demi sedikit, dan menonton mereka berkembang, memberi saya inspirasi untuk berkongsi dengan lebih meluas. Itu membawa saya menulis buku saya, Pergi dari Tertekan ke Kuat, membantu orang lain untuk membuat sendiri apa yang saya kerjakan setiap hari: kehidupan yang penuh kegembiraan, tujuan, dan kesihatan yang baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map